Fii Magnifique, Vino la Boutique!

Fii Magnifique, Vino la Boutique!
Kudika
11 Decembrie 2009

Rafinament culinar, carti alese si bijuterii chic la Boutique de Fineturi, in centrul Micului Paris

Rafinament culinar, carti alese si bijuterii chic la Boutique de Fineturi, in centrul Micului Paris

Micul targ de delicatese si cadouri cu stil se deschide la Cafepedia din Romana pe 12 si 13 decembrie

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, pe 12 si 13 decembrie 2009 are loc la Cafepedia (str. Pictor Verona nr. 2) prima editie a Micului Targ de Delicatese si Cadouri cu stil, Boutique de Fineturi.

Timp de doua zile, intre orele 11:00 si 21:00, Boutique de fineturi isi deschide portile cu o oferta de cadouri pentru toti amatorii de rafinament culinar si de accesorii chic atat vestimentare cat si de design interior.

Savoarea si aromele delicateselor portugheze, italiene sau spaniole se vor face simtite la Boutique de Fineturi prin intermediul: perelor in vin de Porto, dulceturilor din pepene galben si rosu, din rosii verzi, castane sau smochine, pateurilor de sardina si ton si al altor mancaruri fine.

Din „vitrina” Micului Targ de Delicatese si Cadouri cu stil nu vor lipsi pralinele si trufele de ciocolata cu creme de sampanie sau caramelizate, ciocolata cu fructe exotice si fructe de padure.

Rafinament cultural la un ceai si o cafea

Vizitatorii targului Boutique de Fineturi vor putea include in cosul de cadouri audiobook-uri in prezentari stilate si albume de arta, pictura si calatorii, dar si carti practice de design si arhitectura.

Aerul chic al targului Boutique de Fineturi va fi dat de creatorii de bijuterii din metale si pietre pretioase care isi vor expune creatiile in ambalaje nonconformiste.

In cadrul boem al boutique-ului creat ad-hoc in inima „Micului Paris”, pe 12 si 13 decembrie, vor fi prezente portelanuri fine, ceramica, dar si obiecte decorative pe placul celor mai exigente gusturi.

Primii 500 de vizitatori ai targului vor primi cadou un cos de rachita precum si un card de reducere intre 3 si 15% pentru produsele aflate la standurile cu bulina turcoaz.

Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei.

Mai multe informatii despre eveniment se pot gasi pe:
www.boutique-de-fineturi.blogspot.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri