Un alt fel de promenada nocturna: Noaptea Muzeelor in Berlin, 30 ianuarie

Un alt fel de promenada nocturna: Noaptea Muzeelor in Berlin, 30 ianuarie

Cu10Ç in Berlin, calatoresti si vizitezi toate muzeele si expozitiile

Cu10€ in Berlin, calatoresti si vizitezi toate muzeele si expozitiile Retail jobs

Germanwings te informeaza din timp cu privire la cele mai ofertante evenimente pe care cu siguranta nu le poti rata. Pe 30 ianuarie se desfasoara Noaptea Muzeelor care atrage anual multi vizitatori loiali, atât din Berlin, cât si din toate colturile lumii. Un numar semnificativ de muzee si galerii isi deschid usile pâna târziu in noapte, oferindu-le musafirilor o „seara-bufet” cu: expozitii, tur insotit de ghid si multe alte evenimente. In plus, serviciul special de transport te ajuta sa ajungi informat la cele mai indepartate locatii, gratie insotitoarelor care au raspunsuri pentru orice intrebare.

Anul 2010 este unul deosebit, gratie serbarii jubileului de catre cele mai vechi 5 institutii din Berlin, ocazie care a dat nastere „Anului Stiintei”. Astfel, peste 60 de institutii isi vor expune cercetarile stiintifice pentru vizitatorii muzeelor.

Intreaga noapte va fi infrumusetata si de acordurile mini concertelor sustinute in Capitala Germaniei. Punctul de start este situat in fata primariei, de unde se poate procura biletul si se pot obtine toate informatiile necesare. Un singur tichet cuprinde accesul la muzee, expozitii si transportul nelimitat cu autobuzele speciale. Acesta costa 10 €, in timp ce pentru studenti, pensionari, oameni cu dizabilitati si someri pretul biletului este la jumatate, 5€.

Vestea buna este ca organizatorii au pregatit totul astfel incât sa nu fie necesare cunostinte de limba germana. Germanwings recomanda acest eveniment si il anunta din timp pentru a oferi ragaz rezervarii biletelor de avion spre Berlin.

Vizionare placuta


Kudika
25 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri