Setari Cookie-uri

Interviu: Dan Bittman are job la Guvern

Colegii nostri de la Wall-Street.ro ne anunta ca solistul trupei Holograf, Dan Bittman a fost numit consilier pe “probleme cu populatia” al ministrului de Finante Sebastian Vladescu. Despre noua functie, Bittman afirma, intr-un scurt interviu acordat Wall-Street, ca reprezinta “legatura dintre politic si lumea reala”.

De ce ati acceptat propunerea ministrului Finantelor pentru postul de consilier pe “probleme cu populatia”?

Dan Bittman: De foarte multa vreme am trait cu senzatia ca politica a fost facuta deasupra capetelor noastre, ca oamenii au fost considerati doar niste simple conturi. Am acceptat pentru ca mi se pare foarte interesanta provocarea noii functii. Reprezinta legatura intre politica si lumea reala.

Ce ati schimba in modul in care comunica Ministerul de Finante cu populatia?

Dan Bittman: Cred ca aici v-ar putea raspunde Andrei Gheorghe. Insa eu i-as spune ministrului de Finante despre cum isi platesc oamenii taxele si impozitele, despre ghiseele neincapatoare in care lumea se calca in picioare, despre cozile interminabile.

Cum comentati decizia Ministerului de Finante de a apela la oameni din show-biz pentru posturi de consilieri?


Dan Bittman
: Nu conteaza de unde venim, din ce mediu. Suntem cu toti niste oameni normali, traim intr-o Romanie reala, ne lovim zilnic de aceleasi probleme. Stim cum vrem sa ne crestem copiii. Andrei Gheorghe are 4 copii, eu am 3 copii, stim ce vrem pentru ei.

Veti renunta la activitatile curente? Cum le veti impaca?

Dan Bittman: Niciodata. Nu voi renunta nici la emisiunea Danutz SRL, nici la trupa Holograf. In curand vom avea concert de Ziua Indragostitilor la Sala Palatului. Cum as putea renunta?!

Puteti citi intergral materialul aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: