Setari Cookie-uri

Camaieu in Romania

Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii deschis non-stop in Estul Europei, anunta semnarea unui nou contract de inchiriere, extrem de important, cu cel mai mare distribuitor de haine din Franta, Camaieu. O premiera pentru piata din Romania, incepand cu luna aceasta, Camaieu va oferi si clientilor romani colectii in tendinte la preturi accesibile. Contractul de inchiriere a fost semnat pentru o suprafata de 230 mp.

Un alt aspect de interes al Mega Fun il reprezinta programul sau de functionare non-stop. Hipermarketul real este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.

Vizitatorii pot ajunge la Mega Fun cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47, lista putand continua.

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.