Setari Cookie-uri

Branduri mari la preturi mici

S-a lansat site-ul www.supersale.ro, o platforma de comunicare ce doreste sa reuneasca majoritatea promotiilor, ofertelor si reducerilor relevante de pe piata romaneasca. Orientat cu precadere catre dorintele consumatorilor, www.supersale.ro vine cu o viziunea noua, adresandu-se persoanelor ce urmaresc sa isi eficientizeze cheltuielile.

Oferind o gama variata de produse cu pret redus, www.supersale.ro vrea sa devina in scurt timp un site indragit de cumparatorii in cautare de preturi mici si foarte mici.

Pe site-ul www.supersale.ro produsele sunt structurate in 6 categorii principale (imbracaminte si accesorii, casa si birou, calculatoare si electronice, divertisment, happy hours si turism, sanatate si frumusete), fiecare oferta fiind insotita de informatii detaliate despre magazinele de unde acestea se pot achizitiona, precum si perioada de valabilitate a reducerii/ofertei. In plus, site-ul ofera o sectiune de stiri de ultima ora despre promotiile derulate de retaileri si sfaturi utile pentru consumatorii ce doresc sa cheltuiasca eficient.

Vizitatorii site-ului au posibilitatea de a se inregistra pentru a face comentarii despre ofertele afisate sau pentru a primi periodic informatii despre noile promotii adaugate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.