Setari Cookie-uri

Green Tea doneaza catre Hospice Casa Sperantei

Un nou furnizor s-a alaturat proiectului de voluntariat CharityGift.ro: Ceainaria Green Tea a semnat un parteneriat cu primul magazin online caritabil din Romania. Astfel, 10% din valoarea fiecarui produs vandut va ajunge la Hospice Casa Sperantei.

”Am avut ocazia sa mergem la Hospice “Casa Sperantei” Brasov si am vazut cat de mult inseamna acest ajutor pentru bolnavii in faze terminale cat si pentru familiile lor, cat de dedicati sunt oamenii care lucreaza acolo. Absolut totul se face gratis, toti pacientii pot beneficia de ingrijiri gratuit. Sunt oameni minunati si merita sa fie sprijiniti!” a declarat Alina Pescaru, proprietara ceainariei.

Ceainaria Green Tea se adreseaza tuturor celor care isi doresc un loc deosebit, unde sa poata savura o ceasca de ceai in liniste, departe de fumul de tigara. Intr-o superba casa cu parfum interbelic si atmosfera calda, ceainaria surprinde farmecul a patru culturi diferite in patru saloane: Clasic, Japonez, Indian si Micul Paris. Pe langa peste 150 de tipuri de ceai, printre cele mai bune din lume, meniul ceainariei include bunatati din ingrediente naturale, de cea mai buna calitate, unele din livada de familie sau din culturile unui agricultor recomandat. Facute cu drag, prajiturile, dulceturile, gustarile de aici au acel gust autentic care va va aduce aminte de copilarie.

Incepand cu 2009, ceainaria pune la dispozitia clientilor sai si un magazin virtual: magazin.greentea.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.