Alege inteligent! Alege originalul!

Alege inteligent! Alege originalul!
Kudika
29 Ianuarie 2010

Compania Hewlett-Packard Romania impreuna cu partenerii sai lanseaza o noua campanie ôAlege inteligent! Alege originalul!ö.

Compania Hewlett-Packard Romania impreuna cu partenerii sai lanseaza o noua campanie “Alege inteligent! Alege originalul!”.

Aceasta isi propune sa educe consumatorii asupra importantei folosiri cartuselor originale HP.

„Avem datoria de a informa utilizatorii atat asupra avantajelor utilizarii consumabilelor originale HP, cat si asupra riscurilor folosirii consumabilelor reumplute si compatibile” a afirmat Andrei Draghicescu, reprezentant HP Romania.

Fotografiile tale devin seducatoare. Proiectele tale conving prin calitate.

Consumabilele originale HP te ajuta sa realizezi acest lucru rapid si facil.

Pretul redus al consumabilelor compatibile nu iti garanteaza calitatea dorita, nici macar functionarea. HP te sfatuieste sa spui “NU!” cartuselor compatibile sau reutilizate care iti pot strica imprimanta. Nu te lasa atras de marcile compatibile pe care le poti cumpara pe nimic de la buticul din colt, caci pretul pe care il vei plati pe termen lung este mult mai mare.

Cercetatorii Innovationstechnik, una dintre cele mai mari organizatii ce se ocupa de testarea calitatii produselor, au aratat ca atunci cand utilizezi un cartus nou original la imprimanta HP, sansele ca acesta sa se defecteze sunt aproape nule. Cu orice alt cartus reumplut sau compatibil risti ca acesta sa se strice imediat dupa instalare, statistic intr-unul din cinci cazuri.

Mai mult, testele comparative au aratat ca imprimantele HP dotate cu cartuse originale HP cu jet de cerneala iti permit sa tiparesti cu 34% mai multe pagini, economisindu-ti banii, timpul si energia.

Incepand din 28 ianuarie, lansam invitatia: “Alege inteligent! Alege originalul!”

Orice persoana din Romania, care a implinit 18 ani, poate trimite pe adresa www.hp.ro/alegeoriginalul, o fotografie in care a surprins importanta originalului in orice domeniu. La sfarsitul promotiei, cele mai originale 34 de fotografii vor fi premiate. Castigatori vor avea sansa de a vedea cum se produc cartusele de cerneala originale la fabrica HP din Dublin.

Consumabilele originale HP sunt disponibile prin importatorii autorizati AGIS Computer si DESPEC Romania, la partenerii acestora, precum si in retelele magazinelor: ALTEX, CARREFOUR, DIVERTA, DOMO, FLANCO, REAL, METRO, SELGROS.

*Consultati studiul Innovationstechnik pentru HP la www.hp.ro/inktest

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri