Richard Gere, Hilary Swank si Ewan McGregor in tinute Belstaff in filmul Amelia

Richard Gere, Hilary Swank si Ewan McGregor in tinute Belstaff in filmul Amelia
Kudika
29 Ianuarie 2010

Belstaff revine pe marile ecrane in productia hollywoodiana ôAmeliaö, povestea autobiografica a legendarului pilot Amelia Earhart, care a disparut in anul 1937 deasupra Oceanului Pacific, in incercarea de a zbura in jurul lumii.

Belstaff revine pe marile ecrane in productia hollywoodiana “Amelia”, povestea autobiografica a legendarului pilot Amelia Earhart, care a disparut in anul 1937 deasupra Oceanului Pacific, in incercarea de a zbura in jurul lumii.

Bazandu-se pe modelele originale si referintele echipamentelor aviatice din acea perioada, Belstaff a recreat doua piese vestimentare purtate de personajul principal al filmului - Amelia Earhart, interpretata de Hilary Swank: un trench si o jacheta scurta Belstaff bomber, ambele din piele, in nuante de maro si cognac.

Asocierea cu aceasta pelicula nu este una intamplatoare. Personajul iconic AMELIA EARHART reprezinta spiritul brand-ului Belstaff: independenta, ambitioasa, aceasta iubeste aventura si libertatea. Amelia a fost o inovatoare in ceea ce priveste moda, modelele si stilul sau personal au deschis drumuri noi in vestimentatia feminina a acelor vremuri si nu numai.

Belstaff a creat aceste jachete special pentru personajul AMELIA EARHART in semn de respect pentru ceea ce a insemnat aceasta, pentru spiritul sau rebel care si-a dedicat viata schimbarii. Incercand sa atinga idealuri exclusiv masculine in acele vremuri, Amelia si-a cautat fericirea in afara stereotipurilor feminine ale acelei perioade reusind sa faca un prim pas catre inlaturarea acestora.

Cu ocazia premierei productiei “Amelia”, Belstaff a organizat anul trecut un cocktail in principalul sau magazin din Roma, in cadrul caruia au fost prezentate tinutele originale purtate de actorii Hilary Swank, Richard Gere si Ewan Mc Gregor in timpul filmarilor.

De-a lungul istoriei cinematografice, Belstaff a fost o constanta prezenta la Hollywood, fiind prezent pe marile ecrane din toata lumea in roluri de referinta: Tom Cruise in “Mission Impossible”, Leonardo di Caprio in “Aviator”, Sam Worthington in “Terminator Salvation”, Daniel Radcliffe in “Harry Potter and the Half Blood Prince” si Brad Pitt in “Ocean's Twelve”, "The Curious Case of Benjamin Button". Anul acesta, Belstaff paseste pe covorul rosu de la Cannes cu “Inglorious Basterds”, film care a rulat si in cinematografele din Romania.

Toate modelele Belstaff prezente in blockbuster-urile de la Hollywood au devenit adevarate iconuri mondiale, o selectie a acestora fiind acum prezenta si in magazinul din Calea Victoriei nr. 136.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri