Setari Cookie-uri

Shopping cu trenuletul electric

Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii deschis non-stop in Estul Europei, anunta prezenta in interiorul mall-ului a inca unui punct de atractie destinat in mod special copiilor: trenuletul Mini-Express. Singurul tren de acest gen dintr-un centru comercial din Romania, trenuletul Mini-Express a implicat o investitie totala de aproximativ 75.000 euro.

„Suntem bucurosi sa anuntam lansarea unei noi atractii disponibile in cadrul mall-ului – un trenulet electric. Odata cu aceasta noua oportunitate care completeaza in mod ideal oferta noastra de distractii destinate copiilor, cei mici pot petrece o data in plus momente memorabile in Mega Fun”, a declarat Israel Vizel, Mall Manager al Mega Fun.

Trenuletul poate transporta aproximativ 24 de copii. Adultii care vor sa isi insotesca copiii in aceasta mini-calatorie pentru a-i supraveghea, o pot face, dar, totodata, ii pot doar astepta pe cei mici in statiile prestabilite.

Fiind proiectat special pentru copii, trenuletul este prevazut cu toate masurile necesare de siguranta.

Locomotiva este dotata cu optiunea “roti in miscare”, o imitatie a rotilor unei locomotive cu aburi, oferind astfel o experienta cat mai reala copiilor. De asemenea, sistemul audio produce sunetul unui motor cu aburi, acesta variind in functie de viteza, acceleratie si franarea trenului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.