Setari Cookie-uri

Walk in style la Copenhaga fashion week

ECCO va deschide in februarie Copenhaga Fashion Week prin acordarea celui de-al treilea premiu Walk In Style. Cinci candidate sunt inscrise in competitie.

ECCO va deschide in februarie Copenhaga Fashion Week prin acordarea celui de-al treilea premiu Walk In Style. Cinci candidate sunt inscrise in competitie.

Pe data de 9 februarie 2010, ECCO va aduce femeile in centrul atentiei, prin prezentarea celui de-al treilea premiu Walk In Style, la deschiderea Copenhaga Fashion Week. Premiul celebreaza femeile care inspira prin curajul si dedicarea lor.

Pentru premiul Walk In Style sunt nominalizate cinci femei: designer-ul Malene Birger (Danemarca), fostul model Ilona Felicjańska (Polonia), campioana olimpica la ski Kari Traa (Norvegia), creatoarea de bijuterii Efva Attling (Suedia) si fostul model Dana Schweiger (Germania).

Castigatoarea poate dona premiul, in valoare de 33,500 de euro, unei cauze caritabile, care promoveaza femeile defavorizate. In acest sens, fiecare candidata si-a ales un proiect pe care sa il sustina.
Efva Attling si-a propus sa sustina doua organizatii preocupate de sprijinul femeilor vulnerabile, organizatia marocana “Oum El Banine” si ActionAid.

Daca Malene Birger va castiga, va investi banii in folosul copiilor danezi care provin din clase sociale cu niveluri de trai inferioare si ale caror mame se straduiesc sa isi intretina familiile.

Ilona Felicjańska isi axeaza, de asemenea, atentia pe sprijinul mamelor. Aceasta si-a propus sa doneze suma de bani pentru a ajuta mamele singure, care au copii ce sufera de paralizie cerebrala si care nu isi permit inscrierea acestora in programe de reabilitare.

Candidata Norvegiei, Kari Traa, spera sa ajute mamele care traiesc in zone SOS Children’s Villages. In cele mai multe cazuri, aceste femei nu au familii. SOS le ofera o mica parte din banii stransi in urma donatiilor.

Proiectul Danei Schweiger, “Findelbaby” ajuta femeile insarcinate care nu vor sa isi pastreze copiii, oferindu-le posibilitatea de a ramane in anonimat in perioada de ingrijire si nastere.
Anul trecut, premiul a fost acordat scriitoarei Åsne Seierstad, care a investit banii in construirea unei gradinite in Afganistan, care e conectata cu scoala la care studiaza fiicele ei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.