Campania Indrazneste si tu! continua cu noi provocari

Campania Indrazneste si tu! continua cu noi provocari
Kudika
12 Februarie 2010

Premii de 100 de euro pe zi si 10.000 de euro pe saptamana

Premii de 100 de euro pe zi si 10.000 de euro pe saptamana

Nestle si Interactions anunta o noua provocare: promotia nationala “JOE – Indrazneste”, in care orice consumator JOE se poate transforma peste zi in posesorul a 100 de euro sau a 10.000 de euro in fiecare saptamana, timp de 9 saptamani.

Pentru a castiga premiile puse in joc de JOE “Finantatorul”, consumatorii trebuie sa trimita codurile de pe produsele Joe participante la sms 1860 sau sa intre pe www.indraznestesitu.ro. In plus, pentru a-si mari sansele, pe site pot castiga coduri joker daca isi construiesc propriul wish-list de lucruri pe care ar vrea sa si le ia de 10.000 de euro.

“Joe este un brand puternic, care are si ia atitudine, si care isi propune sa aduca in prim-plan o alta perspectiva asupra ‘normalului’”, declara Anca Beta, Group Brand Manager, Nestle. “Actuala campanie trateaza tema ‘compromisului’ si porneste de la o parere destul de idealizata pe care oamenii au avut-o despre mecenat de-a lungul istoriei. In realitate, oameni geniali care au primit sustinere financiara au facut si ei niste compromisuri. Joe crede ca lucrurile trebuie sa stea altfel, mult mai simplu.”

“Din punct de vedere strategic, acest proiect sta la baza viitoarelor campanii JOE din zona de digital. Vom folosi informatiile din wish-list-uri pentru a crea campanii viitoare mai apropiate de ceea ce asteapta consumatorii”, declara Adrian Alexandrescu, Managing Director Interactions. “Speram ca treptat sa transformam prezenta online Joe intr-un spatiu de dialog in adevaratul sens al cuvantului, in care opiniile consumatorilor sunt ascultate si implementate in actiuni de marketing relevante pentru ei”, a completat Alexandrescu.

Interactions a asigurat pentru aceasta noua promotie partea de strategie online, dezvoltare de mecanica si concept creativ, programare si mentenanta.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri