Setari Cookie-uri

Patrick Swayze, 'regele filmelor romantice'

Actorul Patrick Swayze, care a murit in 2009, a fost desemnat "regele filmelor romantice", dupa ce doua filme in care acest a jucat, "Ghost" si "Dirty Dancing", s-au clasat pe primele doua locuri in topul celor mai romantice pelicule ale tuturor timpurilor, informeaza presa internationala.

"De la momentul lansarii filmului Dirty Dancing, Patrick Swayze s-a bucurat de aprecierea fanilor. Oricum, rezultatele acestui top sugereaza ca publicul il iubeste si mai mult dupa lupta sa cu boala si dupa moartea sa prematura. Pentru multi oameni el este ultimul actor de filme romantice", a explicat editorul de film de la HMV, Johny Scurfield, potrivit NewsIn.

Pe primul loc in topul facut de HMV, cel mai romantic film al tuturor timpurilor a fost "Ghost", care ii are in rolurile principale pe Patrick Swayze si Demi Moore, in timp ce pe locul doi este "Dirty Dancing", in timp ce pe ultimul loc al podimului s-a clasat pelicula cu Julia Roberts si Richard Gere, "Pretty Woman". Pe locul 20, ultimul din aceasta ierarhie, este pelicula "Dr Zhivago".



Patrick Swayze a murit pe 14 septembrie 2009, la varsta de 57 de ani , din cauza unui cancer la pancreas. Swayze a devenit cunoscut dupa ce a jucat in filmul "Dirty Dancing", unde pe langa rolul interpretat, a compus si cantat melodia "She's like the wind". Un alt film care l-a facut cunoscut a fost serialul de televiziune "Nord si Sud".
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.