Targul Ghidul Miresei se pregateste de start!

Targul Ghidul Miresei se pregateste de start!

Existam in piata sub numele de GHIDUL MIRESEI (revista si site) din 2006 iar acum va invitam pe toti la ... TARG! Targul Ghidul Miresei, targ care se va desfasura la Sala Polivalenta in perioada 19, 20, 21 febr 2010.

Existam in piata sub numele de GHIDUL MIRESEI (revista si site) din 2006 iar acum va invitam pe toti la ... TARG! Targul Ghidul Miresei, targ care se va desfasura la Sala Polivalenta in perioada 19, 20, 21 februarie 2010.

Echipa Ghidul Miresei doreste sa vina in intampinarea viitorilor miri pe o suprafata totala desfasurata de 10.000 mp dedicata nuntii, cu peste 150 firme si branduri prezente in cadrul targului. Dintre expozanti putem enumera: Catalin Botezatu, SonyaMod (by Alexandre Eram), Academia de Machiaj (by Giulia Nahmany), Il Creatore (by Oana Comanescu), Alexandru Ciucu, Cacharel si Zen Diamond.

In cadrul expozitiei se poate viziona una din cele mai scumpe rochii de mireasa din Romania - Diamond Dream, o creatie unica in lume, o creatie la limita dintre moda si arta, o rochie fabuloasa in valoare de 30.000 Euro – designer Cosmina Englizian.

In premiera in Romania, Jorge prin www.speakingroses.ro va prezenta o tehnologie unica de imprimare de imagini si texte direct pe florile naturale.

Ghidul Miresei va asteapta cu o tombola cu peste 50 de premii in valoare de peste 20.000 euro, cu program artistic asigurat de SILVER MUSIC, RBA si DAX (Digital Audio Xpert), cu recitaluri ale unor nume cunoscute precum Elena Gheorghe, RedBlond, Senzual, Etnic, alaturi de maestrul de ceremonii JORGE si cu interventia speciala a ALINEI CRISAN.

In cadrul Targului va avea loc o licitatie caritabila cu OBIECTE DE LA NUNTILE VEDETELOR din Romania, licitatie organizata impreuna cu Fundatia MEREU APROAPE iar toate fondurile stranse vor fi donate pentru ajutorarea a doi copilasi bolnavi.

Veniti la Targ si jucati in cea mai mare hora a miresei, o hora cat e Polivalenta de mare!...
Si pentru ca dorim sa venim in intampinarea viitorilor miri cu cat mai multe informatii, organizatorul, Revista Ghidul Miresei va oferi catre toti vizitatorii cate 3 editii gratuit, editii care sa fie sursa de inspiratie pentru organizarea evenimentului.

Nu uitati: Targul Ghidul Miresei – Sala Polivalenta – 19-21 febr 2010.

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri