Setari Cookie-uri

Forumul LEADER SHE Bucuresti-Viena

Pentru prima data in istoria sa capitalista, Romania raspunde tendintelor internationale de transformare a lumii contemporane si initiaza un forum dedicat leadershipului feminin global, la Viena.

Pentru prima data in istoria sa capitalista, Romania raspunde tendintelor internationale de transformare a lumii contemporane si initiaza un forum dedicat leadershipului feminin global, la Viena.

Prin intermediul Forum Invest, Romania este in acest an, pe 7 si 8 aprilie, initiatoarea la Viena a Forumului “LEADER SHE” – o serie de dezbateri complexe legate de noul context economic global, din perspectiva celor mai influenti lideri – femei ai momentului.

Au raspuns pozitiv invitatiei de a participa la Forumul LEADER SHE de la Viena Isabel Aguilera, director in cadrul INDRA Sistemas Spania (fost CEO al General Electric si Google Spania si Portugalia) si unul dintre cei mai influenti 50 de executivi din lume (revista Fortune), Nahed Taher, fondator si CEO al Gulf One Investment Bank, prima femeie presedinte al unei banci din zona Golfului, Selma Aliye Kavaf, Ministrul pentru Femei si Familie din Turcia (una dintre singurele doua femei din cabinetul turc), Barbara Prammer, Presedintele Parlamentului Austriac, Gabriele Heinisch-Hosek, Ministrul Austriac pentru Femei si Serviciu Public, Renate Brauner, Vice Primarul Viennei, Elisabeth Rehn, prima femeie Ministru al Apararii in Finlanda si candidat prezidential in anul 2000, Tsetska Tsacheva, prima femeie presedinte al Parlamentului Bulgar, Ana Maria Mihaescu, sefa misiunii International Finance Corporation in Romania.

Forumul LEADER SHE va avea ceremonia oficiala de deschidere pe data de 18 martie, in cadrul unui Dineu de Gala la Bucuresti. Cele mai puternice personalitati feminine din business, politica si viata sociala din Romania, invitate la Dineu, vor participa la ceremonia de anuntare a nominalizarilor pentru Premiile europene LEADER SHE. Forum Invest va acorda premiile LEADER SHE in cadrul evenimentului de la Viena, acelor personalitati feminine din Sud-Estul Europei care, prin activitatea lor, au generat transformari semnificative in domeniile lor de activitate.

Forum Invest isi propune, prin intermediul acestui eveniment de anvergura europeana, ca prin intreaga sa activitate, sa ridice standardul de reprezentare a Romaniei in lume si sa racordeze comunitatea locala de afaceri si politica la tendintele de modernitate ale lumii contemporane.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.