Kudika
5 Martie 2010

Ne este dor de sezonul fructelor si legumelor proaspete. Suntem dornici de gusturi noi,proaspete si mai ales sanatoase. Ne dorim mese echilibrate ce contin nutrient sanatosi, dar in acelasi timp usoare. Salatele sunt prima optiune. Ele sunt asezonate cu uleiul de masline extra virgin o optiune recomandata de medicii nutritionisti. General Parma Food va recomanda Uleiul de masline extra virgin Pietro Coricelli care este obtinut din productii atent selectionate.

Ne este dor de sezonul fructelor si legumelor proaspete. Suntem dornici de gusturi noi,proaspete si mai ales sanatoase. Ne dorim mese echilibrate ce contin nutrient sanatosi, dar in acelasi timp usoare. Salatele sunt prima optiune. Ele sunt asezonate cu uleiul de masline extra virgin – o optiune recomandata de medicii nutritionisti. General Parma Food va recomanda Uleiul de masline extra virgin Pietro Coricelli care este obtinut din productii atent selectionate.

Pietro Coricelli, compania italiana care creeaza uleiul de masline in inima Italiei – provincia Umbria inca din 1939 are azi distribuitie in peste 70 de tari. A adoptat cele mai inalte standarde din industrie, certificare UNI EN ISO 9001:2000; “Organic product“ conform CE 2092/91; Produs "100 % Extra Virgin Olive Oil, Low Acidity" ; BRC Standard – Food (rev.4).

Uleiul de masline extra virgin Pietro Coricelli este produs din cele mai bune masline coapte in Bazinul Mediteraneean. Aceste masline sunt selectate de specialistii Pietro Coricelli pentru caracteristicile lor speciale: gust deosebit, parfum delicat, corpolenta, aciditate minima (maximum 0.4%). Este un ulei de masline robust recomandat a fi folosit “a crudo”. Este ideal pentru salate, dar in acelasi timp recomandat pentru carne sau peste si alte retete ce necesita un dressing delicat.

In plus uleiul de masline extra virgin este recomandat si din motive terapeutice. Este bogat in grasimi monosaturate, antioxidanti si vitamina E. Acesta este un „suc” natural care pastreaza intacta aroma, gustul, vitaminele si proprietatile fructelor maslinului.

Uleiul de masline este singurul ulei vegetal care poate fi consumat imediat dupa stoarcerea fructelor. Beneficiile importante pe care le are uleiul de masline constau in faptul ca acesta este bogat in acizi grasi monosaturati si antioxidanti. Studiile au aratat ca acest ulei ofera o protectie importanta impotriva bolilor de inima prin controlul pe care il are asupra colesterolului rau si mareste cantitatea de colesterol bun din organism. Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acizi monosaturati, in special, acid oleic.

Uleiul de masline este tolerat foarte bine de catre stomac. De fapt, el are capacitatea de a proteja stomacul si are efecte benefice impotriva ulcerului si gastritei.

Pret recomandat 0.5l: 14.9 lei

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: