Setari Cookie-uri

Da volumul la maxim cu noua colectie Herbal Essences !

Da volumul la maxim si fii mereu la inaltime cu noua ta coafura! Colectia „Volum la inaltime” de la Herbal Essences iti pune in valoare parul in orice situatie: cand mergi in club ori la petreceri, cand iesi in oras sau cand asculti muzica acasa.

Pret recomandat: sampon 9.5 lei ; balsam 9.5 lei

Herbal Essences este brandul creat special pentru a alunga plictiseala din viata fiecarei tinere femei. Aromele delicioase Herbal Essences iti transforma pe loc starea de spirit, te invaluie si te poarta pe taramurile bunei dispozitii si petrecerilor fara sfarsit! Pentru ca Herbal Essences stie ca la 20 de ani cea mai mare dorinta a fiecaruia este sa locuiasca intr-o casa cool, alaturi de cei mai buni prieteni, iar petrecerile sa curga una dupa alta, a pregatit o casa a distractiei, in care 3 prietene sa petreaca cele mai frumoase 6 luni. Pe 11 ianuarie 2010, cele 3 fete castigatoare ale competitiei Herbal House of Fun s-au mutat in noua locuinta pentru o perioada de 6 luni de zile.

Intra pe www.herbalessences.ro si urmareste experientele prin care Flavia, Mihaela si Alina vor trece pentru urmatoarea jumatate de an!





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.