Setari Cookie-uri

Touch te protejeaza in orice situatie!

Te duci la birou cu mijloacele de transport in comun?

Noi iti propunem Touch, in sticlute mici si elegante, de 59 ml, potrivite oricarei posete. Disponibil in doua variante, gel sau spray, Touch are un continut de alcool de 70%. Asta inseamna ca are puterea sa distruga in doar 15 secunde peste 99% din bacteriile cu care intram in contact in fiecare zi, ajutandu-ne sa ne pastram sanatatea oriunde si oricand.

Nu ai nevoie de nimic in plus – doar toarna o picatura de Touch Gel in palma si acopera intreaga suprafata a mainilor, pana cand gelul intra in piele. Adica nu mai mult de cateva secunde! Touch Gel este imbogatit cu vitamina E, are o textura delicata si iti protejeaza mainile. Iti poti alege oricare dintre variantele usor aromate: 3-in-1 cu adaos de glicerina pentru maini catifelate, Classic, Violet, Splash, Exotique sau Kidz.

Touch Spray este ideal pentru dezinfectarea obiectelor sau supratelor cu care intram in contact, dar poate fi utilizat la fel de bine si pentru curatarea manilor. Doar pulverizeaza cu lichid actionand mecanismul sticlutei o data sau de doua ori, apoi lasa sa se zvante sau indeparteaza surplusul de solutie cu un servetel uscat. Aceeasi concentratie de alcool tine bacteriile departe de mainile tale, protejandu-le in acelasi timp de uscare. Si acesta este disponibil in variantele Classic, Violet, Splash, Exotique si Kidz.

Le gasesti in toate supermarket-urile si hipermarket-urile din tara, asa ca nu uita sa iti pui in poseta un Touch. Te protejeaza in orice situatie!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.