Bunnys Best Deal: reduceri la Meli Melo

Bunnys Best Deal: reduceri la Meli Melo

In perioada 29 martie 10 aprilie 2010, cadourile de iepuras au un singur nume: Meli Melo Paris. Produsele din colectia noua, tema Le Rythme du desir pot fi achizitionate acum la preturi speciale.

In perioada 29 martie – 10 aprilie 2010, cadourile de iepuras au un singur nume: Meli Melo – Paris. Produsele din colectia noua, tema “Le Rythme du desir” pot fi achizitionate acum la preturi speciale. Retail jobs

Discount-urile de 50% la bijuteriile si accesoriile fantezie din tema “Le rythme du désir” iti aduc mai multe motive de bucurie: poti acum sa iti innoiesti garderoba sau sa faci cadouri in tendinte, la preturi foarte avantajoase.

Propunerile de bijuterii si accesorii fantezie aduc in prim plan spiritul romantic parizian, tentatiile dragostei contemporane.

Regasim coliere fantezie cu fundite, flori sau inscriptii de amor, cercei fantezie in forma de pauni sau vintage cu design tip camee, curele cu imprimeuri florale, genti vesele, in nuante pastel si esarfe delicate, din matase.

Convinge-te! Cadourile de iepuras vin de la Meli Melo – Paris!

Profita de cea mai buna “ocazie” si achizitioneaza produsele Meli Melo – Paris cu reduceri de 50%. Discount-ul se aplica numai la produsele semnalizate in reteaua de magazine Meli Melo – Paris sau online, pe www.melimelo.ro.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri