Setari Cookie-uri

Bucurestenii sunt invitati la cumpararturi in aer liber

Targurile din capitala isi deschid portile pentru colectionarii de antichitati, iubitorii de carte, obiecte de artizanat si accesorii handmade, precum si pentru cei interesati de produsele traditionale romanesti.

La Targul de cadouri din Parcul Unirii vizitatori vor avea de ales intre bijuterii, accesorii confectionate manual si produse cosmetice naturale.

O alta optiune pentru bucuresteni este Targul de produse traditionale din Piata 1 Mai. Gurmanzii se vor putea delecta cu produse bio romanesti si internationale, de la branzeturi, si produse din carne, la apicole, dulciuri, tuica si palinca.

Pentru un weekend cultural, in alveola de pe Soseaua Kiseleff, in apropierea Muzeului Taranului Roman, se va desfasura Targul de carte, papetarie si birotica, unde vor putea fi gasite sute de carti, produse de papetarie si birotica.

Targul de artizanat si handmade, din Soseaua Kiseleff, va reuni zeci de mestesugari ai lemnului, sticlei sau panzei din toata tara.

Pe langa cele doua targuri, sambata, 17 aprilie, ATE Carpatia impreuna cu Primaria Sectorului 1 organizeaza o actiune de ecologizare a Parcului Kiseleff. Persoanele care doresc sa sprijine proiectul in calitate de voluntari sunt invitati sa se inscrie pe www.targuribucuresti.ro.

Foto: Hepta
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.