Setari Cookie-uri

Prima protectie solara pentru un bronz rapid, natural

Lotiunea NIVEA SUN Protect & Bronze activeaza sistemul de autoaparare propriu pielii si te ajuta sa obtii un bronz auriu, de lunga durata:

• Activeaza productia proprie de melanina pentru un bronz rapid

• Protectie imediata UVA si UVB

Vara este anotimpul in care uiti de griji, probleme, scoala sau munca si iti doresti sa te bucuri de soare si de o vacanta binemeritata. Mai ramane intrebarea: cum pot obtine un bronz de invidiat cand pielea mea trebuie sa fie protejata de razele nocive ale soarelui? Nimeni nu isi doreste sa se intoarca din concediu cu pielea la fel de alba ca atunci cand a plecat. Din fericire aceasta dilema este rezolvata cu noua gama NIVEA SUN Protect & Bronze.

NIVEA SUN, marca Nr. 1 in protectie solara din lume, a creat o lotiune de protectie solara usoara, ce maximizeaza procesul natural de bronzare prin stimularea productiei de melanina. Efectul? Un bronz natural, mai rapid, si o piele frumoasa si sanatoasa. Noua gama contine extract de radacina de licorice ce ajuta pielea sa obtina in mod natural un bronz uniform si de durata, fara a pierde din protectia UVA/ UVB atat de necesara in timpul expunerii la soare.

Acest sistem eficient, disponibil in variante de SPF de 20, 30 si 50, este integrat intr-o lotiune cu o textura usoara ce se absoarbe imediat in piele. Nu lasa pelicule unsuroase si este rezistenta la apa.

TIP: Protejeja-ti tenul cu noul Fluid pentru fata NIVEA SUN Light Feeling Face Fluid SPF 30. Filtrele UVA/ UVB si formula ce se absoarbe rapid pe baza de apa in silicon te vor feri de imbatranirea prematura datorata expunerii solare. Fluidul este si o ideala baza de machiaj pe timpul verii datorita efectului matifiant. Agita inainte de folosire. Pret: 20.32 RON

Gama NIVEA SUN Protect & Bronze

SPF 20, 200 ml 32.46 RON
SPF 30, 200 ml 34.66 RON
SPF 50, 200 ml 38.13 RON

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.