Setari Cookie-uri

Wilhelmina Artz da tonul luptei impotriva HIV

Romania este o tara cu un profil foarte specific in ceea ce priveste HIV/SIDA, ca urmare a numarului neobisnuit de mare de cazuri de infectare in randul adolescentilor si tinerilor. In prezent sunt inregistrate peste 11.000 de persoane infectate.

Infectarea cu HIV nu este un ghinion, ci lipsa de responsabilitate, necunoasterea sau negarea unei realitati.
Proiectul „Abordari integrate de prevenire HIV/SIDA in Romania“ isi propune sa ofere tinerilor (15-25 de ani) informatii corecte, accesibile si prietenoase in ceea ce priveste HIV/SIDA pentru a-i motiva sa adopte un stil de viata mai sanatos, un comportament responsabil si o atitudine nediscriminatoare fata de persoanele infectate cu HIV. Este finantat printr-un grant oferit de Islanda, Liechtenstein si Norvegia prin Mecanismul Financiar SEE (Spatiul Economic European), fiind un proiect individual in componenta granturi, aria „Sanatate si ocrotirea copilului” si reprezinta materializarea unui parteneriat extins intre organizatii si institutii ce au ca misiune implicarea in problematica HIV/SIDA.

Incercam sa atragem alaturi de noi cat mai multe persoane carora sa le pese. Wilhelmina Artz este unul dintre ei. Creatia, talentul si munca ei sunt sprijinul pe care ni-l acorda.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.