Setari Cookie-uri

D-ale pisicii: Cu REDCAT te trezesti la haos!

Batonul REDCAT, conceput sa creeze haos, este cel mai nou baton energizant dulce de pe piata

De acum, poti avea parte de o experienta electrizanta si plina de vitalitate in fiecare zi: consumand REDCAT, sursa de energie in stare naturala. Batonul REDCAT este potrivit pentru un stil de viata dinamic, imprevizibil dar si sanatos.

In doar 35 de grame de haos pentru echilibrul tau, REDCAT reprezinta o gustare cu tot ce-ti trebuie. Batonul se poate consuma in orice moment al ritmului cotidian, te energizeaza si da frau liber ideilor tale oricand ai nevoie. Prin combinatia ideala de ingrediente, batonul iti ofera resurse de cofeina si vitamine si totodata hraneste nevoia de dulce.

Batonul cu cofeina si glazura de cacao poate inlocui o doza obisnuita de cafea prin beneficiile fructelor de guarana, dar nu se varsa si nici nu frige. REDCAT este in acelasi timp o gustare satioasa cu efecte de sporire a concentratiei si atentiei, dar si de combatere a stresului si oboselii. Ca sa fii in forma maxima zi de zi si sa creezi haos, dinamitand rutina zilnica.

Sa fie Haos!

REDCAT este revelatia adusa de Pisica Rosie orasenilor din Tristopolis pentru a da drumul la haos si a redescoperi bucuria unui ritm de viata alert. Pisica Rosie a vorbit, rebelii au ascultat si de acum dau mai departe alimentul secret: batonul REDCAT, sursa de energie constanta. Pisica Rosie isi invita adeptii la „conversassion” si ofera din intepeciunea sa tuturor celor care o viziteaza pe site-ul www.redcats.ro.

Prin ingredientele sale speciale, REDCAT alimenteaza calea haosului: fructe de guarana pentru resurse de cofeina, soia pentru continutul natural de proteine, pasta de alune de padure pentru un gust delicios, zahar si glazura de cacao. Toate acestea sunt amestecate in malaxor cu o doza de «ubervis» din depozitul ascuns al fabricii rebelilor aflati sub inspiratia mistica a Pisicii Rosii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.