Setari Cookie-uri

Ingrijire de exceptie pentru picioarele tale

Iubim vara pentru ca ne permite sa facem combinatii vestimentare inedite, pe care sa le accesorizam cu posete simpatice si sandale asortate. Cum aceste tinute lejere si racoroase dezvaluie mult mai mult, fiecare particica a corpului nostru are nevoie de ingrijire specifica. Mai ales picioarele, una dintre cele mai expuse parti ale corpului in aceasta perioada.

Titania ti-a pregatit o gama de produse care sa te protejeze si care sa redea picioarelor tale aspectul sanatos si ingrjit. Spre exemplu, mai ales in perioada verii, calcaiele tind sa crape. Titania iti propune o crema intensiva, cu un efect puternic de hidratare si cicatrizare. Imbogatita cu extract de castane, ce fortifica pielea, dar si cu mentol si camfor, crema Titania ajuta la regenerarea zonei afectate. De asemenea, poti folosi cu incredere piatra ponce antibacteriana. Te va ajuta sa elimini stratul de celule moarte, in timp ce agentul antibacterian pe care il contine va preveni infectarea bacteriilor cu care piciorul intra in contact. In scurt timp, calcaiele tale vor redeveni netede si frumoase.

Dupa o zi calduroasa, atat tu, cat si picioarele tale aveti nevoie de ceva racoritor. Gelul de la Titania racoreste si calmeaza picioarele obosite si umflate, conferindu-le o senzatie de prospetime. Ingredientele active de mentol si ulei mentolat revitalizeaza, iar tu iti vei simti picioarele mai usoare si mai relaxate.

Pentru ca ingrijirea sa fie completa, Titania iti pune la dispozitie si un spray deodorant pentru picioare, creat pentru a tine transpiratia sub control si pentru a oferi picioarelor tale prospetime si confort. In plus, acesta are si proprietati dezinfectante, prevenind micozele piciorului.

Asa ca singurul lucru pe care il ai de facut este sa te bucuri de vara. De picioarele tale se ocupa Titania. Produsele din aceasta gama sunt disponibile in supermarketuri si hipermarketuri la preturile recomandate de 13.15 lei crema pentru calcaie crapate, 13.80 lei piatra ponce antibacteriana, 11.50 lei gelul racoritor de picioare si 15.60 lei spray-ul deodorant pentru picioare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.