In anotimpul Femeii, Kudika si Redds te invita la concurs! Rezolva puzzle-ul Redds si vei fi inscrisa automat in cursa pentru marele premiu Redds: invitatia de a participa, alaturi de 3 prietene, la Big Redds Party care va avea loc in Kazeboo pe 8 Martie, fix de ziua Ta!

Iar daca se intampla sa nu fii tu marea castigatoare pe care o vom anunta pe 7 martie, mai avem si 5 premii de consolare: cate un voucher la un salon de beauty. Asadar, rezolvand puzzle-ul Redd’s fie mergi la petrecerea din Kazeboo, fie te lasi rasfatata de experti in frumusete – ca apoi sa mergi la ce party vrei tu, dichisita si gata de fun!

Pe parcursul Saptamanii Femeii, mai arunca un ochi in sectiunea Redd’s Week ca sa afli cum se distreaza lumea la events-urile speciale organizate pentru sexul frumos. Maine esti invitata la Sala Dalles, mai exact la stand-ul Redd's care te asteapta cu martisoare si o bere savuroasa! Vom avea reportaje de la fata locului si recomandari pentru zilele urmatoare, ca sa stii unde se strange crema cremelor din Bucuresti... si spuma spumelor din toata gama berilor disponibile pe piata – Redd’s.

Realizat de Ioanina
  • Kudika

    Mihai Albu, condiție impusă pentru Iulia Albu, înainte de plecarea...

  • Kudika

    Cătălin Bordea, primele declarații după ce a semnat actele de...

  • Kudika

    Cine sunt concurenții de la America Express 2024?Sezonul 2 vine cu...

  • Kudika

    Arabia Saudită va fi reprezentată pentru prima dată la Miss...

  • Kudika

    Ce a făcut Kamara cu banii de la Survivor: Îmi este de ajuns să...

  • Kudika

    Lansare: Totul despre sex...-ul barbatilor!