Setari Cookie-uri

Nu sunt femeia pe care o vrei acum, ci cea de care vei avea nevoie mai tarziu

Euforia primei iubiri te marcheaza pentru totdeauna.

Nu o sa uit niciodata prima iubire. Impreuna am facut lucruri extraordinare si ne-am facut unul pe celalalt mai puternici. Toti cei din jurul nostru ne invidiau.

Eram, totodata, tineri si nechibzuiti, doua dintre defectele noastre cele mai mari, in special in ceea ce priveste relatia. Cand te gandesti la iubirea perfecta, cateva dintre primele lucruri care iti vin in minte sunt: fericire constanta, empatie si angajament.

Cand esti tanar, te simti invincibil, ca si cum indiferent ce s-ar intampla tu esti pregatit. Simti ca ai abilitatea de a face orice sa mearga.

Din pacate, in viata lucrurile nu stau chiar asa. Doar pentru ca ceva suna bine in teorie nu inseamna ca merge si in practica. Ne-am gasit in momentul nepotrivit.

Se intampla deseori in viata, sa intalnesti persoana potrivita la momentul nepotrivit. Si, desi, cuvantul devastare nu descrie nici pe jumatate tot ce am simtit in momentul in care totul s-a terminat, am realizat ca a arunca vina pe tineretea si nebunia lui, ar fi de fapt, copilaresc si prostesc din partea mea.

prima iubire
Foto: despartire, Shutterstock
Maturitata este un rezultat al experimentarii. Nu am putut si nici nu pot sa fiu suparata ca amandoi inca aveam multe de facut si de vazut. Iubirea tinereasca poate fi condamnata inca inainte sa inceapa. Iata de ce:

Citește și:

Vrei cantitate, dar vei avea nevoie de calitate

Vrei un roi de fete in jurul tau, nu doar o singura femeie. Vanezi mereu fiorul acela de inceput si cresterea ego-ului pe care placerea si pasiunea o trezesc, deoarece crezi ca asta inseamna o relatie solida.

Vei invata insa, ca ceea ce face un barbat adevarat nu se afla intr-un numar, ci mai degraba in grija cu care actioneaza, bunatatea si profunzimea lui. Un barbat se dedica in totalitate lucrurilor pe care le face, le spune si le ofera.

Vrei imprevizibilitate, dar vei avea nevoie de stabilitate

Aventura, pentru tine, inseamna acea crestere euforica a adrenalinei. Care face inima sa bata rapid si care te lasa putin debusolat si nesigur la fiecare pas. Maturitatea este un lucru atat de frumos deoarece aventura se va manifesta intr-un mod cu totul diferit. Ea va insemna aprofundarea unei legaturi incredibile cu o alta persoana. Inseamna sa te indragostesti de ea iar si iar si sa fii capabil sa-i termini propozitiile.

Citește și:

Vrei superficialitate, dar vei avea nevoie de profunzime

Vei gasi confort in distractia cu baietii tai si in discutiile voastre superficiale. Adevarul este, ca iti este teama de lucrurile care sunt cu adevarat importante si asta pentru ca te descurajeaza. “Voi avea grija de asta mai tarziu”, iti spui.

Vrei libertate, dar vei avea nevoie de confort

Viciile sunt cele mai apropiate prietene ale tale. Ai incredere si te lasi pe mana lor pentru ca inca nu ai descoperit cine esti cu adevarat.

Vei descoperi ca atunci cand te confrunti cu adversitatea lumii, apropierea de un partener este cea care te va salva. Te vei deschide intr-un final in fata cuiva si nu iti va fi frica de ce va vedea ea in tine.

Intr-o zi, vei fi gata pentru toate lucrurile acestea. Nu doar vei avea nevoie de ele, dar ti le vei dori din tot sufletul. Insa, timpul nu a fost niciodata de partea noastra si nici nu va fi. In momentul in care tu vei ajunge sa tanjesti dupa toate acestea, eu le voi fi gasit deja cu altcineva. Si, daca intr-o buna zi, drumurile noastre se vor intersecta, o sa-ti urez mult noroc si o sa ma gandesc cu drag la dragoastea noastra din tinerete.

Acest text a aparut initial pe elitedaily.com. Ne-am regasit in el, ne-a emotionat si am decis sa vi-l oferim si in limba romana.

Foto prima pagina: cuplu, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.