Setari Cookie-uri

Cum sa ai parte de fericire in dragoste. 5 lucruri esentiale invatate de la asiatici

Descopera cele mai importante principii feng shui care te ajuta sa iti gasesti fericirea in dragoste.

fericire in dragoste

Se spune ca dragostea vine atunci cand te astepti mai putin. Asta nu inseamna, insa, ca nu putem sa ii dam un imbold, punand in aplicare cateva din princiipiile Feng-Shui. Ele sunt utile si in cazul in care esti singura si ti-ai dori un partener in viata ta, dar si in cazul in care in relatie lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori.

Potrivit fenghui.about.com, principiile acestea sunt vechi de peste 3.000 de ani, iar punerea lor in aplicare duce la un echilibru perfect al energiilor dintr-un spatiu. Iata, mai jos, cateva sfaturi Feng-Shui usor de pus in practica si care te vor ajuta sa atragi fericirea in plan amoros.

1. Un decor atragator in dormitor

Dormitorul este cea mai importanta camera atunci cand esti in cautarea fericirii in doi. In dormitor trebuie sa ai parte doar de energii pozitive. Asta inseamna ca el trebuie sa te binedispuna de cum ii treci pragul. E suficient sa te uiti printre aceste imagini cu dormitoare pentru a-ti da seama ca un decor potrivit are puterea de a-ti aduce zambetul pe buze si de a risipi gandurile negative.

Citește și:

Un decor simplu, cu gust, care sa fie croit dupa preferintele tale si care sa-ti placa, va face ca energiile din aceasta incapere sa fie pozitive. In dormitor alege sa amplasezi si obiecte decorative care sa ilustreze fericirea in cuplu. Un tablou cu un cuplu fericit este o alegere foarte buna.

principii feng shui

2. Cate doua din fiecare

Un alt principiu din Feng Shui care te va ajuta sa fii fericita in dragoste este sa ai in dormitor, dar si in alte camere, lucruri in pereche. Amplaseaza cate o noptiera de o parte si de alta a patului, pune in living doua fotolii si in bucatarie doua scaune la masa. In acest fel vei integra in locuinta ta ideea de cuplu, de parteneriat in doi.

3. Loc pentru doi in dulap

Daca esti in cautarea iubirii, asigura-te ca in casa ta este loc suficient pentru o a doua persoana. Lasa in dulapul de haine spatiu gol suficient pentru a adaposti lucrurile unui partener. Odata ce ii faci loc in locuinta ta, el isi va face si aparitia in viata ta, se arata intr-un articol de pe portalul fengshuiforreallife.com. Mai mult decat atat, potrivit aceluiasi articol, este recomandat sa atarni in dulap si cateva umerase goale, asa incat sa fie si mai bine conturata ideea ca astepti un partener care sa isi aseze camasile pe ele.

Citește și:

4. Ce sa amplasezi in coltul relatiilor

Coltul relatiilor este cel din sud-vestul casei tale. Principiile acestei stiinte antice spun ca in acest colt ar trebui sa amplasezi doua obiecte decorative in pereche, scrie msfengshui.com. Alege doua obiecte care sa simbolizeze dragostea: doi porumbei, doua lumanari parfumate (roz sau rosii), doua pernute decorative etc.

fericire in dragoste

5. Cele mai bune culori de folosit in dormitor

Am stabilit deja ca in dormitor ai cel mai mult de „lucru“ daca vrei sa atragi implinirea in plan amoros. Cromatica din aceasta incapere este foarte importanta, asa ca este recomandat sa folosesti culori precum rozul, rosul (pentru obiecte decorative, nu pentru intreaga camera), dar si albul.

Mai trebuie sa stii ca in dormitor nu este recomandat sa folosesti oglinzi sau alte lucruri care reflecta imagini, mai ales suprafete care reflecta imaginea patului. Asadar, in dormitor nu ar trebui sa ai un televizor pentru ca ecranul reflecta de obicei patul. Asaza patul in dormitor incat accesul sa fie facil din ambele parti si ai mare grija la ordinea din dormitor – in aceasta incapere trebuie sa fie amplasate putine lucruri si sa fie cat mai mult spatiu lasat liber pentru a lasa energiile sa circule.

Citește și:

Tu aplici principiile Feng-Shui in locuinta ta?

Sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.