Setari Cookie-uri

7 Greseli in timpul actului sexual

Sexul este deosebit de important, esential pentru o relatie de cuplu sanatoasa. De aceea, ca sa te bucuri din plin de placerea de a face dragoste, evita urmatoarele greseli in timpul actului sexual:

Sexul este deosebit de important, esential pentru o relatie de cuplu sanatoasa. De aceea, ca sa te bucuri din plin de placerea de a face dragoste, evita urmatoarele greseli in timpul actului sexual:

1. Comparatii

Desi in timpul actului sexual singura preocupare ar trebui sa conste in daruire si imaginatie, ei bine, de la teorie pana la practica, este cale lunga. Desi dispui de creativitate, in loc sa ii gasesti o utilitate mai practica in astfel de momente, te apuci si faci comparatii. El se straduieste sa te satisfaca, este tandru, altfel spus, iti confirma ca te doreste, dar tot nu ti-e deajuns. In loc sa-i raspunzi cu aceleasi gesturi, esti incordata si te gandesti daca nu e bine ce faci, daca cealalta l-ar fi atins altfel si ii placea mai mult. Nu in ultimul rand, de ce nu am si eu sanii mai mari?...

2. Obsedata de silueta

Daca tot vorbim despre nemultumiri, nu pot sa nu amintesc de un alt dusman al sexului relaxat: obsesia pentru silueta. Oricat de nemultumita ai fi de corpul tau , daca el te-a ales, inseamna ca te place asa cum esti. Nu e nevoie sa stingi mereu lumina inainte sa te bagi in pat, poate vrea si el sa te vada atunci cand te mangaie. In plus, nu te mai acoperi dupa. Deja te-a vazut dezbracata, nu te mai ascunde.

3.Pozitia e de vina

Esti adepta unei pozitii clasice. De fapt, orice, doar sa nu stai tu deasupra. Nu stii ce sa faci si te simti incomod. Sa stii ca si lui i-ar placea sa preiei tu controlul, astfel incat sa te poata admira in voie. Insa, daca cel putin pentru moment nu te incanta aceasta idee, spune-i! Macar, data viitoare va stii de ce ti-a pierit subit cheful, cand a vrut sa treci tu deasupra.

4. Esti prea tacuta

Nemultumirile vor veni din partea lui si daca esti prea tacuta. Nu e cazul sa afle si vecinii ce faceti voi in pat, dar, totusi, o mica atentie, un cuvant, fa ceva! Fii activa, da-i de inteles ca simti bine. Chiar daca iti place pozitia misionarului, asta nu inseamna ca tu n-ai nimic de facut, el fiind responsabil cu toata actiunea.

5. Tot ce e nou inseamna NU

Chiar daca esti o fire mai timida su pur si simplu nu ai experienta suficienta, asta nu inseamna ca nu poti invata. Sexul clasic fara nimic nou incitant, aceleasi pozitii, vor conduce iremediabil la rutina. Fii deschisa la idei noi si inventeaza trucuri care sa mentina vie pasiunea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.