Setari Cookie-uri

Blog kudic: Barbati cu lipici

Mi-am inceput dimineata cu o ceasca de cafea (de fapt, era deja a treia pe ziua de azi si nu era ceasca, ci o cana de dimensiunile unei galeti... dar nu suna bine) si cu un post foarte frumos scris de Alice pe Coffechat despre personajele carismatice.

Am mai avut un soc similar din partea unui barbat care mi-a marturisit ca se culcase cu sute de femei. Sute?! am intrebat usor isteric. Si-am calculat rapid ca trebuie sa-si fi petrecut o buna parte din viata in pat pentru a face fata la o asemenea solicitare. Si am privit, cu ochi critic, persoana in cauza si m-am intrebat cum naiba astuia ii stateau femeile la coada in vreme ce pe umarul unor barbati cu mult mai frumosi noi nu stim decat sa ne plangem. Si atunci am mai gasit o explicatie, lasand pe plan secundar vesnic vinovatii feromoni: un barbat frumos de pica nu promite prea multe. Isi constientizeaza atuurile fizice si considera ca sunt suficiente. Iar noi, femeile onorate cu atentia lui, ar trebui sa fim constiente ca nu prea il meritam. Ca ar trebui sa facem pe dracu’n paispe sa-l facem fericit. Ca ne-a binecuvantat existenta cu atentia lui, iar asta este deja prea mult.

In consecinta, ne orientam inconstient privirea catre aceia care nu au corp de zeu si trasaturi de model. De aici, cercul vicios: uratii devin curtati si ingamfati, iar frumuseii sunt umeras de jelanie. S-a intors lumea cu fundul in sus. Si este, ca de obicei, vina barbatilor….

Update: Tocmai am observat ca astazi mi-a cazul o pietricica de la inelul primit in dar de la Razvan. Exista karma iar Dumnezeu este barbat…

Acest articol este un post de pe blogul Oanei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.