Setari Cookie-uri

Blog kudic: The break up song

Orice relatie este la inceput numai zambet, soare, nebunie si farmec... Cu totii ne regasim in acea "luna de miere" a unui cuplu si este totul minunat, ba chiar te gandesti ca el ti-ar putea fi jumatatea, ca in sfarsit alergatura ta prin maratonul relatiilor a luat sfarsit... esti libera acum, te poti odihni, nu trebuie sa mai fugi ca totul in jurul tau este minunat pe "strada" aceea... pomii sunt infloriti chiar si iarna, soarele staluceste ca in Florida desi afara e un ger de iti crapa dintii.

Ce se intampla insa atunci cand stii ce urmeaza, atunci cand simti ca el este cel care vrea sa iti rosteasca acea ciudata "break up line" ... atunci cand stii ca urmeaza sa iti spuna ca nu poate merge nimic intre voi pentru ca .... si incepe o insiruire de fraze tampite, construite in mintea lui de ceva vreme... si toate terminand cu aceeasi replica stupida: "Nu esti tu de vina! Eu sunt!" ... ei bine cum reactionezi? Stai si astepti sa o spuna? Te minti in continuare gandind ca de fapt totul este in imaginatia ta? Incepi sa iti cauti defecte si motive care tin de tine si de la care el ar putea sa vrea sa puna punct? Intri in depresie si te gandesti ca nu ai noroc? Sau... pur si simplu ignori si stai sa realizezi daca ai cu adevarat sentimente pentru el si ti-l doresti in continuare langa tine sau totul este doar o ambitie a ta pentru a gasi tu momentul prielnic sa spui "gata!" doar asa... sa nu fie el acela care o incheie cu tine?

Habar nu am cum sa reactionez la o astfel de discutie desi sunt sigura intr-o proportie destul de mare cam care ar fi motivele... si nu tin deloc de comportamentul meu rece si distant dintr-o relatie... caci, desi sunt asa... imi este mai mult decat evident faptul ca nu acesta este principalul aspect al iminentei despartiri care in fapt s-a produs cu ceva vreme in urma... Ideea ca urmeaza o discutie... si tare curioasa sunt cum va decurge caci rezultatul este demult afisat pe tabela de marcaj...

Oricare ar fi scorul - caci surprize se pot intampla si in prelungiri - cred ca mi-am dat seama in ce fisier il voi plasa: "barbatii femei" - mda... cei care se cred si arata ca un barbat adevarat insa habar nu au cum si cand sa ia atitudine si le e atat si atat de teama de o discutie deschisa... micutii infantili .... deocamdata, pana ma calmez... mai vedem dupa aia...

Si chiar daca am cam obosit de intalniri... intotdeauna am crezut ca ce e al meu e pus deoparte si tocmai pentru ca este atat de deosebit.. trebuie sa alerg ceva mai mult... sau ... cine stie? Deocamdata sunt in vacanta! Party on... vine Holloween si stiu si in ce ma costumez... surprise, surprise... va spun la momentul potrivit...sau va las sa ghiciti...sa vad cine stie mai bine :)



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.