Setari Cookie-uri

Tu te-ai prostitua? Daca ar fi nevoie? Daca n-ar fi?

Eu mi-am imaginat intotdeauna ca fetele cale aleg sa paseasca pe carari gresite nu au de ales. Ca sunt sarace lipite pamantului, ca au de crescut copii facuti din florile unei iubiri imposibile. Ca trebuie sa-si ajute parintii batrani si bolnavi, ca trebuie sa plateasca carjele fratelui napastuit de soarta.

Sunt mai multe tipuri de femei prostituate:

1.Femei care provin din familii foarte sarace si vor nu vor (motivele difera de la caz la caz) au ajuns sa faca asta.
2. Femei care au ajuns pe mana cui nu trebuia si au trebuit sa presteze, cu timpul a devenit obisnuinta sau chiar a inceput sa le placa si sa nu se mai gandeasca la un alt loc de munca.
3. Femei care au toate sansele sa obtina un loc de munca platit frumusel, dar care pun corpul la bataie in ideea de a castiga si mai mult.


Am fost surprinsa de reactiile femeilor vis a vis de practicarea celei mai vechi meserii din lume. Majoritatea cred ca nu sunt indreptatite sa le judece pe aceste fete, indiferent de motivele care le-au impins catre o asemenea "cariera". Iata cateva pareri:

Ce diferenta este intre o prostituata , in intelesul comun al cuvantului si o femeie care se marita doar pentru ca tipul are bani, cariera ,relatii si ii poate asigura o viata confortabila fara ca ea sa depuna prea mult efort ? Oare chiar te face respectabila o bucata de hartie ?


intotdeauna am preferat femeile profesioniste pentru onestitatea lor (eu nu platesc servicii sexuale), sa nu se inteleaga ca le aprob pentru meserie, eu le aprob pentru onestitate.

eu le privesc la fel ca si pe voi celelalte. Tot femei sunt. tot valori au si ele. Pana la urma si prostitutia este o ocupatie. Sau crezi ca in pat as face diferenta intre o prostituata si o femeie care nu practica asta?

Cine e mai de lauda, o prostituata care iti cere 200 de lei pe o partida de sex din care iesi multumit sau o femeie care iti consuma un suc de 5 lei si nu iti ofera nimic? Eu o aleg pe prima.


Tu ce parere ai? Avem dreptul sa le judecam? Ne pasa? Si ai fi dispusa sa faci asa ceva? In ce conditii?


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.