Setari Cookie-uri

Sa te impiedici de la prima intalnire? Sa nu? Tu ce ai facut?

In jurul urechilor mele circula numai povesti de succes: "Ne-am intalnit in club, am simtit amandoi o chimie exploziva, am plecat impreuna la el si acolo am ramas pana la adanci batraneti".

sau

"Am inceput o relatie bazata pe sex, dar pe parcurs ne-am dat seama cat de mult ne iubim"

sau (via forum)

"Eu nici macar nu mi-am dat intalnire....ne-am cunoscut intr-un grup de prieteni la discoteca, ne-am placut foarte mult, am facut-o si abia a doua zi i-am dat nr de tel ca sa ne intalnim a treia zi. Asa ca nu pot sa-ti spun decat cum e sa faci sex inainte de prima intalnire! "

Pe de alta parte, eu stiu ca nu trebuie sa faci sex sub nicio forma inainte de a treia intalnire. Dar poti sa rezisti pana la a zecea: daca tipul in cauza nu vrea decat sex, atunci isi va lua ce pofteste (mai devreme sau mai tarziu) si va disparea.

Iata de ce, una din parerile din forum mi-a luminat oarecum dilema gainii fugarite:

NU VA ZIC DECAT ATAT: CARPE DIEM viata e scurta... traieste cu intensitate fiecare moment. chiar si sex-ul la prima intalnire poate fi o clipa perfecta care sa iti tina de urat la batranete nu?

Tu ce ai face? Tu cum ai facut? Ti-a iesit bine? Ai luat teapa? Si de ce anume trebuie sa fim noi cele fugarite si/sau responsabile cu impiedicatul? De ce nu putem trai intr-o lume in care atunci cand vrem, intindem mana si luam fara a fi judecate si catalogate te mir cum?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.