Setari Cookie-uri

Pusca si cureaua lata, ce barbat ai fost odata

Sau niciodata

Vaginul femeii nu este loc de dat (doar) cu capul. Barbatii neamului trebuie sa invete ca este de asemenea loc de pupat, alintat si mangaiat. Pana cand nu vor pricepe lectia asta, cele mai multe dintre femei vor ramane prinse in idilie non-orgasmice dar decente si binevazute de societate si familie.

Ca asa e frumos.

Asa suntem invatate de mici. Trebuie sa vorbim frumos, sa facem zambre, sa fim slabe, sa fim frumoase, sa stam drepti si sa zicem poftim la toate parturile.

Educatia sexuala este absenta sau lacunara in cele mai multe cazuri. Asa ajung fetele pubere sa creada ca intre picioare au o cutiuta albastra din care curge ceva albastru, asa cum au vazut in reclamele la tampoane cu aripioare.

In ceea ce priveste sexul, cele mai multe dintre noi se multumesc cu ce primesc, chiar daca primesc rar si prost. Si mai fac o greseala capitala. Conecteaza complet sexul cu afectiunea. Nu spun ca nu asa trebuie sa fie. Spun doar ca in tagma masculina, nu e intotdeauna asa. Cine isi inchipuie ca dupa o tavaleala in pripa, barbatul se va indragosti nebuneste si-i va construi o casuta cu gard alb, este cel putin naiva.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

De la sex la dragoste si retur e cale lunga. Barbatii au orgasm de la natura, cum e vorba. Dau de doua ori din popou si au rezolvat problema. Cinste celor care stiu ca nu imping de-a surda intr-o saltea fara sentimente si senzatii.

Despre orgasmul la femei a fost o perioada in care nici macar nu se credea ca exista.
Pana la o anumita varsta, eu auzisem despre orgasm de prin reviste sau din gafaielile isterice ale actritelor din filmele porno. Apoi l-am descoperit eu cu mana mea. La propriu.

Niciun barbat care trecuse prin viata mea pana la momentul t0 nu m-a facut sa tip de placere. Tipam eu dar din nevoie ca sa nu creada stimabilul de deasupra ca e praf iar masculinitatea lui va sa zica ca nu o are.

Stapaneam la perfectie arta mimatului. Suflam abitir pe nari ca trenu-n gara la Baicoi si imi chirceam degetele de la picioare de zici ca stateam in prag de paralizie. Ma ciupeam singura de sfarcuri sa stea in pozitie de drepti si-mi dadeam ochii peste cap ca ciresele de la jocurile mecanice.

Citește și:

Ba inca citisem eu ca ti se inrosesc obrajii atunci cand ai orgasm. Eh, mimeaz-o Valerie, p-asta! Fardul meu era in geanta si eu eram in piei Satana!

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.