Setari Cookie-uri

Am avut o aventura cu Eroul meu: Profesorul de Filosofie Morala

"Am tipat la el intrebandu-l in ce mod, relatia sa, cu sotia pe care o are de 30 de ani, este mai putin diferita fata de toate celelalte relatii patriarhale, in care femei mai in varsta tolereaza aventurile partenerilor lor de o viata, de teama abandonului, de frica ca vor ramane singure atunci cand timpul le-a rapit frumusetea tinereasca. NU am primit niciodata nici un raspuns".

  • Aceasta confesiune a fost publicata de catre site-ul Thoughtcatalog.com si a fost scrisa de catre o persoana anonima. Intamplarile sunt insa adevarate si au fost impartasite cu un scop precis - acela de a condamna modelul de societate patriarhala pe care il perpetueaza chiar si un vestit profesor de filosofie morala, in viata sa privata!

Se spune ca nu e bine sa ne intalnim vreodata eroii

Se spune ca nu e bine sa ne intalnim vreodata eroii, dar eu nu am ascultat niciodata ce „se spune”. Eroul meu este profesor de filozofie morala care si-a dedicat viata justitiei globale. Cand l-am intalnit la o conferinta, nici nu m-am gandit ca ma va tine minte, asa incat am fost surprinsa atunci cand mi-a trimis un e-mail propunandu-mi o intalnire. Imi spunea ca va veni sa viziteze orasul in care locuiam si m-a invitat la hotelul sau.

Citește și:

Am vorbit ore in sir despre filozofie si am impartasit istorii personale. Imi amintesc cum imi faceam deja griji ca s-ar putea sa aiba pe cineva in viata lui, dar prietenii mei imi tot dadeau asigurari ca acest filosof moral nu m-ar fi invitat in camera sa daca ar fi avut pe cineva. Ar trebui sa fie un om bun acest filosof, daca si-a dedicat intreaga viata pentru justitia globala. Spre sfarsitul sederii vizitei sale in oras m-a invitat la cina, mi-a daruit un trandafir si m-a invitat la un spectacol. Am considerat toate acestea ca fiind un semn, iar cand ne-am intors la hotelul sau am ramas. Atunci cand l-am intrebat daca are prezervativ, mi-a spus ca nu trebuie sa imi fac griji, fiindca nu a mai facut sex de ani de zile.

A doua oara cand a venit la mine in oras, mi-a deschis usa de la dormitorul hotelului dezbracat, spunandu-mi ca dormea. L-am intrebat daca mereu doarme dezbracat si mi-a spus ca da, fiindca traieste singur. Cand a obtinut cel mai important interviu la o mare publicatie, mi-a trimis un e-mail ca sa imi spuna, facandu-ma sa cred ca sunt o persoana importanta si ca e liber pentru o relatie serioasa.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com, aventura, barabat in varsta, femeie tanara

Citeste continuarea pe Garbo


Iti recomandam si:

La o cafea cu amanta lui

Octavian Paler: Pledoarie rostita de o femeie la procesul lui Don Juan

Infidelitatea sufletului: Tradare fara urma de atingere...

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.