Setari Cookie-uri

Baiat finut in burduf de porc

Intr-o oarecare seara primavaratica, Nicusor citi pe facebook vorbele unui clasic in viata, care spunea ceva de genul mai bine sa fie bine decat sa fie rau.

Un articol de Elena Popa, www.invitatielafericire.ro

Brusc, conexiunile neuronalo-nicusoresti s-au scurtcircuitat intr-un gand ce se asorta la fix cu inima lui zburdalnica: “mai bine sa ai doua femei decat numa’ una”. Mai ales cand prima femeie ii era sotie cu oarece vechime si uzura la carat sacosele conjugale.

Foto interior si prima pagina: barbat, porc, Shutterstock

De la mirobolantul panseu pana la ravnita faptura cu numarul 2 pe tricou, a fost nevoie doar de cateva clickuri. Cu un ultim click Nicusor lansa contul ‘baiat finutz’ in universul internautic al cautatorilor de zacaminte de estrogen venusian. Si-a ales apoi rapid o poza ‘tare’ de pe vremea cand inca nu avea burta. (burta nici nu era din vina lui, ci a sotiei desigur, care exagera cu studiile aplicate ale literaturii clasice sau moderne, favorita ei fiind cartea Sandei Marin.)

Citește și:

Pe langa asta, mai rostogoli Nicusor la profil inca o poza speciala de pe la 6 luni, cu el nud pe paturica cu ursuleti, fiindca auzise el ca femeile sunt sensibile la astfel de imagini.

O fi fost combinatia dintre nud si poza-far-de-burta sau poate doar din pricina de noroc chior, cert este ca la cateva ore dupa aruncarea lansetei, Nicusoru deja vrajea online o domnita care avusese curiozitatea sa-l asculte pe matrimonialul sait despre cat de nefericit este el, cum fosta (evident) sotie avusese grija de el tot atit cat are grija McDonalds de colesterolul nostru… Si uite asa, din vorba in vaitat si din vaitat in lacrimat pe citate de Coelho, lucrurile intre cei doi au devenit rapid ‘complicated.’ Dot complicated. Iar mai apoi ‘live&hot complicated’.

Inca nu se racise de tot tastatura lui si nici cearceafurile ei, cand caratoarea de sacose si unica responsabila de burta lui Nicusor a prins un fir despre dot-relatia lor. Cerurile au inceput sa cada unul cate unul in capul ei oficial, pana cand a simtit visceral cum vreo doua tone imense de sila dadeau sa se reverse peste purtatorul de testosteron invelit in sorici gros din patul conjugal. Restul e istorie. E istoria tuturor femeilor casatorite cu nicusori.

Citește și:

Problema cu nicusorii&co este ca lor nu le pare rau ca au inselat, ci doar le pare rau ca au fost prinsi. Cateodata nici atat. Cateodata chiar dimpotriva. Cu ochi nevinovati de caprioara ei explica ca a fost doar ‘o greseala’ si trebuie sa li se dea o a doua (pana la a zecea) sansa. Greseala?? Pai greseala e atunci cand nu pui virgula unde trebuie sau extragi aiurea radicalul, dar cum naiba sa ajungi ‘din greseala’ intr-un vagin??

Studiind indeaproape fenomenul infidelitatilor, cercetatorii britanici ne explica, nu-i asa, doct, ca principalul vinovat in escapadele n(e)icusorilor (dar si ale mitzelor, fara indoiala) este doar nivelul ridicat de dopamina si serotonina. Asa o fi rezultand la ei in laborator, dar omenescul adevar gol pusca este ca inselatul partenerului de viata nu are nicio amnistie legiferata fiziologic. Nicusor e cu sorici nu pentru ca asa s-a nascut el, ci pentru ca a facut o alegere.

Citește și:

Ce nu intelege Nicusor si cei ca el este ca alegerea lor nu inseamna ca isi inseala doar sotia sau partenera, ci de fapt se tradeaza pe ei insisi. Pentru ca cel care decide sa traiasca o astfel de viata – fara demnitate, fara onestitate si minima decenta, isi pierde identitatea lui ca OM. Si devine doar un animal patetic si grotesc.

Doamnelor, cu astfel de ‘baieti finuti’ aveti liber la castrat!

Citeste si: Doamnelor, nu va castrati barbatii!

Un articol de Elena Popa, www.invitatielafericire.ro

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.