Setari Cookie-uri

Am iesit cu un "Christian Grey" si n-are nicio legatura cu cartea

Ce ar fi iesit daca Sandra Brown ar fi scris 50 Shades of Grey?

In tineretea mea zbuciumata, exista o platforma de socializare care s-a transformat treptat intr-un fel de Tinder. Era pe vremea cand exista Hi5 si daca nu ma insel, site-ul de care va povestesc a fuzionat cumva cu aceasta. Cred, nu sunt sigura pentru ca nu mi-am accesat contul de multa vreme. Ei bine, aici aveai ocazia sa dai peste oameni din toate colturile lumii care aveau chef de vorba si de masturbare online. Mesajele pe care le primeam cel mai des erau „Hi baby, u look nice, I have big penis” sau „You have cam? I have big penis, I am horny baby”. Ideea era ca toti aveau „big penis”. E clar ca si marimea e relativa.

Printre toti acesti indivizi dubiosi, s-a strecurat si un roman mai mare decat mine cu vreo 5 ani, prezentabil, cu o gramatica decenta si cu care aveam una-alta in comun. Mai un film, mai o carte, asa am ajuns noi sa legam o conversatie. Imi facea placere sa stau de vorba cu el pentru ca era politicos, amuzant si niciodata libidinos. Ma tot intrebam cum de a ajuns si el pe site-ul asta dar eram multumita ca mai exista si barbati decenti, nu doar genul care se simt indreptatiti sa te hartuiasca pe net doar pentru ca pot.

Citește și:

In cele din urma, dupa vreo luna si ceva de povestit pe net, am hotarat sa ne intalnim fata in fata. Nu am fost deloc dezamagita atunci cand l-am vazut pe viu, nu doar in poze. Sa fim sinceri, multi dintre noi isi pun la profil cele mai bune fotografii si uneori, nu sunt tocmai fidele realitatii.

Acum nu o sa va insir ca era un fotomodel multimilionar care voia sa ma plimbe cu elicopterul in Portland. Era un barbat cu care nu ti-ar fi fost rusine sa iesi in lume. Fizic vorbind, era romanul banal dar stia cum sa se imbrace (o maaaare bila alba) si avea o atitudine increzatoare care, dupa parerea mea, valoreaza mai mult decat o mie de haine de firma.

foto shutterstock cuplu in pat

In orice caz, o intalnire s-au facut doua si unde-s doua e loc si de a treia. Prin urmare poti spune ca ne aflam la inceputul unei relatii dar pentru ca eram patita cu ciorba, acum intentionam sa suflu bine in iaurtul asta ca sa fiu eu sigura. Desigur ca erau intre noi sarutari aprinse si pipaieli complet nepotrivite pentru o sala de cinematograf. Era limpede ca eram amandoi pregatiti pentru pasul urmator si nu vedeam niciun motiv pentru care sa ma infranez de la ceva ce imi facea in mod clar placere. Nu sunt genul care sa se simta vinovata pentru asta, ceea ce va urez si voua.

Citește și:

Asa ca, intr-o seara, dupa ce am iesit impreuna la cina, m-a invitat la el acasa pentru desert. Nu, serios, omul chiar facuse cel mai bun tiramisu din lume asa ca a mai primit o bila alba. Lucrurile pareau sa se indrepte in directia buna si atmosfera era incinsa cu siguranta. Tocmai cand ma pregateam sa ii dau jos camasa, ma opreste si imi spune ca trebuie sa vorbim. Perfect, isi alesese cel mai bun moment din lume pentru confesiuni.

Mi-au trecut prin cap toate scenariile din lume dar cel mai tare imi era sa nu-mi insire o fabula a carei morala sa fie ca el e barbat insurat si nefericit iar nevasta-sa e o scorpie. Din fericire, de data asta nu era cazul. Mi-a spus doar ca el este un barbat deschis iar gusturile lui sexuale sunt un pic neconventionale ceea ce pentru mine a sunat a „sunt bisexual” ceea ce n-ar fi fost rau deloc. Mi-a citit totusi nedumerirea in ochi si a tinut sa imi explice.

Citește și:

Lui ii placeau femeile sigure pe ele, cu personalitate puternica si care au control complet asupra vietii lor. Tocmai asta l-a atras la mine. Si ca el trebuie sa fie intotdeauna stapan de situatie in viata de zi cu zi , lucru de care vrea sa scape macar in pat, adica sa lase pe altcineva sa domine. Nici asta n-ar fi fost rau deloc. De regula, stilul meu sexual, daca putem sa-i spunem asa, e foarte departe de scandura tacuta. Stiu exact ce anume imi place, cum imi place si n-am nicio jena in acest sens.

Ca sa ma lumineze complet, l-am lasat sa imi arate arsenalul. Bice nu avea, intr-adevar. Avea in schimb catuse, o sfoara lunga de cativa metri, un soi de botnita despre care am aflat ulterior ca NU era pentru gura, si o paleta de ping-pong.

Una dintre fanteziile lui sexuale era ca cineva sa il loveasca peste fund cu paleta in timp ce el purta botnita aia de care va spuneam, care s-a dovedit a fi o cusca pentru cuc. M-am crucit un pic, m-am scarpinat a cugetare-n crestet si am zis, iaca na, s-o incerc si p-asta. Bine, man, aferim, asa facem!
El s-a asezat in patru labe si am inceput sa il lovesc usurel peste fese in timp ce el imi cerea sa dau ceva mai tare.

Citește și:

Am incercat, pe cuvant, dar in scurt timp, mi-am dat seama de penibilul situatiei m-a si m-am pus pe un ras cu sughituri, cu lacrimi si fornaituri pe nas. Bietul om statea acolo in cea mai vulenrabila pozitie posibila iar eu langa el ma inecam de ras. Imi inchipui ca se simtea asa cum ma simt eu la controlul ginecologic de rutina cand domnu’ doctor ma intreaba de politica si fotbal cu mana-n ma-ntelegeti!

N-are rost sa va mai spun cat de jenant a fost sa ne imbracam apoi sa-mi ureze drum bun si cale batuta. Asta este comportamentul lui sexual si altfel nu poate iar eu trebuie sa inteleg asta. Am inteles, fara nicio suparare dar asta nu era pentru mine si nici nu am fost vreodata dispusa sa fac astfel de compromisuri.

foto prima pagina shutterstock femeie bruneta

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.