Setari Cookie-uri

Scrisoare catre viitorul meu sot

Noi nu ne-am cunoscut inca dar stiu sigur ca sufletul pereche e pe drum!

Dragul meu viitor sot,

Statisticile spun ca pana in acest moment, noi doi ne-am cunoscut deja si tu te afli printre barbatii care mi-au trecut la un moment dat prin viata. Sper din tot sufletul si cu toata sinceritatea ca nu e asa pentru ca te asigur ca o sa-mi platesti cu varf si indesat.

Imi place sa cred ca noi doi nu ne-am intalnit pana acum si ca urmeaza sa facem acest lucru in viitorul apropiat. Daca viata ar fi ca in filme, ne-am intalnit cand ne asteptam mai putin, intr-o zi in care parul meu sta aranjat perfect, pielea mea va fi stralucitoare iar eu voi purta cea mai frumoasa tinuta din sifonier. Dar la ce bafta am, cel mai probabil o sa ne intalnim in trafic, eu o sa-ti vars cafeaua in poala, parul meu o sa stea valvoi, imi vor rupe cel putin o unghie si dresul, voi avea cearcane si probabil vreo doua nopti nedormite la activ. Chiar si asa, tu ai sa ma iubesti pentru ca femeile nu arata ca scoase din cutie dupa 10 ore de munca.

Citește și:

Sunt sigura ca nu o sa fie dragoste la prima vedere si o sa incepi prin a ma scoate din minti cu obiceiurile tale. Probabil ca nu o sa fie dragoste nici macar la a doua vedere dar asta nu inseamna ca nu vom simti legatura evidenta dintre noi.

La fel de sigura sunt ca, la inceputul relatiei, vom face toate lucrurile pe care le fac oamenii in aceasta etapa, indiferent cat de mare e cliseul. O sa mergem de mana pe strada iar eu o sa te enervez pentru ca o sa trancan intr-un verzi si uscate. Asa fac de regula cand sunt emotionata si agitata.

Probabil ca tie o sa-ti dea like pe Facebook o fosta prietena iar eu o sa fierb de gelozie dar nu o sa-ti spun asta nici in ruptul capului. O sa-ti spun ceva pasiv agresiv, in cel mai bun caz apoi o sa-i urmaresc postarile fostei pas cu pas, pana cand o sa-i aflu si numarul de la pantofi in timp ce imi rod unghiile din carne dar tot nu ti-as spune ca sunt geloasa. Pentru ca nu sunt geloasa. Ti se pare tie ca sunt geloasa?
In orice caz, o sa fie suficient sa razi un pic, atat cat sa ti se vada ridurile din jurul gurii si sunt sigura ca o sa-mi treaca. O sa vorbim ore in sir despre nimic, doar pentru placerea de a-ti auzi vocea la telefon. In ciuda faptului ca sunt femeie in toata firea, sunt sigura ca o sa chicotesc exact ca o adolescenta atunci cand o sa-mi trimiti un mesaj in mijlocul zilei doar pentru ca te-ai gandit la mine.

Citește și:

foto shutterstock cuplu in parc

O sa ne certam atunci cand vrem sa ne uitam la un film si o sa ajungem cu greu la un compromis pentru ca avem gusturi diferite. Sa stii ca raman ferma pe pozitii nu pentru ca tin eu neaparat sa-mi vad filmul preferat pentru a suta oara ci pentru ca vreau sa il vezi cu mine si sa-ti arat o parte din cine sunt eu. Macar nu o sa ne certam pe telecomanda la meciuri de fotbal pentru ca stiu ca vei tine cu echipa potrivita. Nu iti face griji, daca nu esti deja suporter atunci cand o sa ne cunoastem, o sa ajungi dupa aceea.

Abia astept sa invat lucruri noi de la tine si sa vad lumea prin ochii tai pentru ca si eu, cu siguranta, te voi invata lucruri noi si iti voi arata o perspectiva diferita. Lectia 1: faptul ca sunt femeie nu inseamna ca am notat in codul genetic bucatareala, curatenia si facutul pietei. O sa facem toate aceste lucruri impreuna. Sa nu iti inchipui ca sunt lenesa dar vreau sa ma asigur ca barbatul care o sa-mi stea alaturi toata viata este cu adevarat independent si nu un copil care vede in sotie un surogat de mama. NU SUNT MAICA-TA si cu siguranta nu o sa-ti caut in coarne doar pentru ca nu iti convine ceva.

Citește și:

O sa am incredere in tine si vreau ca tu sa ai incredere in mine. Nu o sa-ti scormonesc in trecut, chiar daca este parte din ceea ce esti acum si nu te voi lasa sa ma judeci pentru al meu. Nu o sa fiu imbufnata cand iesi in oras cu prietenii tai si nici nu o sa ma irite ca vii acasa in toiul noptii. In acelasi timp, nu te astepta sa iti dau raportul din ora in ora.

O sa fiu langa tine si o sa te ascult cum iti injuri colegii incompetenti si sefii imbecili.. O sa te incurajez sa iti urmezi visul, oricare ar fi el, si nu o sa ma pun niciodata de-a curmezisul. Stiu sigur ca si tu vei face acelasi lucru pentru mine.

Nu iti promit ca o sa arat mereu ca din vitrina. De fapt, nu arat niciodata ca din vitrina. Nu iti promit ca nu o sa fiu nervoasa, suparata, obosita sau ca SPM-ul e un mit. Dragul meu viitor sot, tu o sa ma iubesti suficient incat sa ma accepti asa si sa nu astepti perfectiunea pentru ca nu exista.

Citește și:

In schimb, iti promit ca te voi respecta in egala masura cu respectul pe care mi-l arati. Nu cred ca vom avea o viata ca-n povesti si ca ne va fi usor dar cred ca daca suntem impreuna, nu ne sta nimic in cale.
Intre timp, eu sunt aici si pana apari tu, o sa-mi pierd timpul cu intalniri anoste, relatii fara sanse de reusita si, din cand in cand, cate un pahar de vin baut singura.

P.S: N-ar strica sa te grabesti un pic.

Foto prima pagina shutterstock ginere si mireasa

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.