Setari Cookie-uri

4 povesti ciudate despre sex

Cele mai bizare intamplari sexuale din lume

Daca ar fi sa va povestesc din experienta personala, am avut parte de cateva intamplari cel mult jenante si cam toate se rezuma la parinti, frati sau prieteni care dau buzna in camere cand ti-e lumea mai draga si fundul mai gol. Dar internetul este plin de istorii mult mai picante si mai amuzante, cel putin pentru noi, daca nu si pentru protagonisti.

1. Sex cu ambulanta

Povestile mele preferate despre sex penibil contin de regula betivi si toate lucrurile ciudate pe care acestia le-au molestat, cum ar fi un carucior sau o banana. Sa incepem totusi cu o ambulanta. Da, exact, a fost odata ca niciodata un betiv care a incercat sa faca sex cu o ambulanta, potrivit metro.co.uk.

In 2013, un barbat din Barnstaple, Marea Britanie, a avut parte de cea mai fierbinte noapte din viata lui, la propriu si la figurat. Atatat bine de cateva pahare serioase de bautura, domnul se afla intr-o dispozitie romantica. Pe strada, si-a ales tinta de la distanta. Mai mare decat el, cu linii sinuoase, drapata intr-un galben aprins si care scoate zgomote puternice atunci cand apesi pe butoanele corecte,a fost dragoste la prima vedere.

Citește și:

foto shutterstock barbat beat

Inainte de toate, el s-a gandit la preludiu si pentru asta, a dat foc unui pachet de alune pentru o lumina mai romantica. Vazand ca tinta lui nu protesteaza, barbatul a purces la fapte. Atunci cand l-au gasit politistii, alunele inca mai ardeau iar el incerca sa faca dragoste cu partea din fata a ambulantei.

Dar oamenii legii s-au opus povestii lor de dragoste asa ca l-au arestat. Omul a primit o amenda de 60 de lire si a fost trimis la munca in folosul comunitatii.

2. Sex anal cu cartofi

Cel putin, aceasta este explicatia pe care a oferit-o la spital un om al bisericii in 2008. Barbatul in varsta de 50 de ani a ajuns pe mana medicilor din Sheffield. El sustine ca intr-o zi, s-a gandit sa isi atarne niste draperii la geamurile de la bucatarie, asa cum face tot omul, in fundul gol. Doar ca vicarul s-ar fi dezechilbrat si ca cazut peste o gramada de cartofi iar una dintre legume i-a intrat in fund.

Citește și:

Barbatul a fost operat pentru a i se scoate cartoful iar asistenta care a fost prezenta in timpul interventiei sustinea ca nu este primul caz. La spital au ajuns oameni cu castraveti, papusi rusesti sau garoafe ascunse unde nu ajunge soarele.

3. Sex cu o fantoma

Natasha Blasick este o actrita americana nascuta in Ucraina. Ea este cunoscuta (mult spus cunoscuta) pentru rolurile sale in filme de groaza cu buget redus printre care si Paranoid Activity 2 precum si aparitia sa ca figuranta in parodia Intalnire cu spartanii.

Cum ascensiunea ei profesionala se lasa inca asteptata, Natasha a decis, probabil, ca exista modalitati mai bune pentru a-si face publicitate. Prin urmare, ea sustine ca a facut sex cu o fantoma nu o data, ci de doua ori. In plus, ea este convinsa ca acestea nu sunt singurele experiente paranormale prin care a trecut.

Citește și:

Natasha sustine ca era singura in casa atunci cand a simtit ca intra cineva in camera, o prezenta pe care nu o putea vedea insa care o atingea in cel mai intim mod cu putina.

4. Sex cu teava

Cu siguranta aceasta va fi o intamplare pe care chinezul Lian Tien nu o va uita prea curand. Barbatul de 61 de ani varuia o incapere intr-o zi extrem de calduroasa. Cum dadea el cu pensula in fundul gol, ce sa vezi, a alunecat cu penisul intr-o teava. Jenat de acest lucru, el a preferat initial sa nu ceara ajutor si a ramas cu penisul in teava timp de 2 zile.

Trebuie sa recunoasteti ca pune expresia „penis captivus” intr-o umina noua. In orice caz, el a reusit sa taie teava si a incercat sa lubrifieze zona cu ulei si cu sapun dar totul a fost in zadar. Dupa 48 de ore, organismul sau incepea sa resimta efectele si a sunat la urgenta.

Organul genital al barbatului era umflat iar pompierii din Quanzhou au fost nevoiti sa taie teava din jurul penisului, operatiune care a durat 4 ore.

Citește și:

De altfel, potrivit Mirror.co.uk, acesta nu este primul caz de penis prins in teava cu care s-au confruntat medicii. Un alt barbat, de data aceasta din Southampton a „patit” acelasi lucru. Dupa ce i s-a administrat un anestezic, pompierii i-au eliberat barbatia care, in ciuda unui aspect umflat si a celor cateva vanatai, era perfect functionala.

Mai ciudata decat experienta celor doi iubitori de tevi este povestea unui londonez care a cerut ajutor dupa ce si-a prins penisul in prajitorul de paine. Nu este foarte limepde motivul sau scuza oferita de acesta insa pompierii numesc astfel de intamplari „efectul celor 50 de umbre ale lui Grey”. In ultimii ani, salvatorii englezi au fost nevoiti sa elibereze zeci de oameni din catuse pentru ca jocurile lor sexuale au luat-o pe cai gresite.


foto prima pagina shutterstock c
uplu amuzant

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.