Setari Cookie-uri

5 povesti adevarate incendiare despre sex

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj!

Buna, dragele mele. Sunt Noemi, sexperta Kudika. Si eu, ca voi toate de altfel, am curiozitatile mele despre sex, mai mult sau mai putin lamurite. Asa ca am facut ce face tot omul cand ramane in pana de inspiratie si am apelat la sportul nostru traditional romanesc: datul cu parerea. Nu doar ca ne pricepem toti la fotbal si politichie ci suntem tari in vana acolo unde conteaza cel mai mult: la sex.

Asadar, am intrebat mai in stanga mai in dreapta si mi-am rugat prietenii cu ovare sau penis, dupa caz, sa imi povesteasca cele mai savuroase intamplari sexuale prin care au trecut. Acum, daca ar fi sa ne luam dupa toate filmele proaste (da, la Fifty Shades of Nay ma refer) despre sex, totul se desfasoara imaculat, in ragete de extaz erotic si cu coafura perfecta.

Sa fim serioase, in viata de zi cu zi, niciuna dintre noi nu arata dupa o partida de sex ca un boboc proaspat de lalea. Si cu freza la locul ei. Insa cu siguranta tipetele de exatz pot fi adevarate. Prin urmare, daca sunteti in cautarea unori dulceturi si zaharuri romantice, bine ati venit, prost ati nimerit. Astazi o sa povestim despre sex asa cum e el, pasional, animalic, murdar si, uneori, fara nicio poveste de dragoste vesnica si nemuritoare in spate.

Citește și:

Ca sa ii incurajez pe prietenii mei le-am povestit ( celor care nu stiau deja) una dintre cele mai intense experiente sexuale prin care am trecut vreodata. E posibil ca in ecuatie sa fi strecurat si o bere sau doua ca sa isi dea drumul (pardon) la gura dar nu recunosc nimic!

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.