Setari Cookie-uri

Dezinhibare totala sau retinere in materie de sex?

Cu siguranta arhicunoscuta expresie sex fara inhibitii iti ajunge deseori la ureche. Discutabila, usor controversata lasa loc de interpretari, pentru fiecare capatand un inteles diferit.

Cu siguranta arhicunoscuta expresie “sex fara inhibitii” iti ajunge deseori la ureche. Discutabila, usor controversata lasa loc de interpretari, pentru fiecare capatand un inteles diferit.

Cert este ca o viata sexuala implinita implica o libertate totala, deoarece inhibitiile si pudoarea exagerata nu duc la nimic bun. Insa, ce inseamna mai exact a fi fara inhibitii?

In primul rand comunicare deschisa si ignorarea complexelor. Aspectul fizic conteaza foarte mult. Insa, in intimitate , imaginatia, dorinta si pasiunea sunt mult mai importante. Atractia sexuala poate fi starnita prin cele simple gesturi, limbajul trupului si contactul vizual jucand un rol foarte important. Daca nu iti place cum arati goala in fata lui, obisnuieste-te cu ideea ca din moment ce te-a ales, el te prefera asa. Crezi ca barbatii nu au complexe legate de aspectul fizic? Se stie, marimea conteaza si nu multi se mandresc cu ce au in pantaloni sau cu un abdomen plat cu patratele. Totusi, lucrurile pot avea un deznodamant fericit in timpul actului sexual, daca toate aceste probleme sunt lasate la usa dormitorului.

Fara indoiala, ti-ai dori sa-l satisfaci atat de bine, incat sa nu se mai gandeasca la altcineva. Daca nu duci lipsa de fantezii, inarmeaza-te cu atitudine, curaj si…surprinde-l. In spatiul vostru uita de inhibitii si da frau liber imaginatiei. In caz ca iti este rusine sa-i spui anumite lucruri, da-i de inteles. Ofera-i sugestii si sigur va intelege. Invata sa atragi barbatul de langa tine cu sexualitatea debordanta, dar si cu inteligenta. Fii deschisa si dezinhibata exact atunci cand trebuie, fara sa te simti vinovata cu nimic. Atata vreme cat si tie iti face placere sa joci un anumit rol si nu esti constransa, savureaza din plin fiecare clipa.

Ti-e teama ca ai devenit dintr-o data prea lipsita de inhibitii? El nu s-ar supara cu siguranta, dar sa vedem ce inseamna sa fii cu adevarat dezinhibata.

In primul rand inseamna sa te simti libera. In pat nu exista reguli si experimentezi orice atata vreme cat iti face placere. Un exemplu elocvent il constituie cuplurile care accepta o a treia persoana in pat, fie din simpla curiozitate, fie din dorinta de a trai senzatii noi. Jucariile erotice reprezinta o alta optiune care condimenteaza din plin viata sexuala. In aceasta categorie se incadreaza si costumele sexy care te ajuta si mai mult sa-ti intrii in rol. Lenjeria intima este de asemenea foarte importanta. Cu cat mai transparenta, cu atat mai bine. O experienta interesanta ar fi sa-ti pastrezi pe tine o anumita piesa, in timp ce faceti dragoste. Chiar daca de obicei te vrea goala cat mai repede, de aceasta data stabileste tu reguli noi. Sigur nu va avea nimic de obiectat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.