Setari Cookie-uri

Dezinhibare totala sau retinere in materie de sex?

Cu siguranta arhicunoscuta expresie sex fara inhibitii iti ajunge deseori la ureche. Discutabila, usor controversata lasa loc de interpretari, pentru fiecare capatand un inteles diferit.

Daca cele enumerate mai sus ti se par prea mult, poti aduce noutate in relatia ta si prin alte metode. Curajul si pudoarea se exclud insa si de aceasta data.

Ce poate fi mai placut decat sa incepi seara cu un masaj erotic incitant. Chiar daca nu esti o maestra in arta masajului, ai nevoie doar de o atitudine relaxata. Iti va fi mai usor daca vei crea o atmosfera romantica. Lumanarelele parfumate si muzica-n surdina sunt suficiente. Eventual, poti inlocui si lenjeria de pat cu una speciala, din matase. Elementul cheie, uleiul de masaj. Poti opta pentru unul cu efect afrodisiac, cu o aroma imbietoare, care poate fi folosit si ca lubrifiant. Ce va urma? Bineinteles, o noapte fierbinte de neuitat.

Asadar, cand simti nevoia de a experimenta ceva nou cu iubitul tau, nu mai sta foarte mult pe ganduri. Nu trebuie sa fii stresata ca trebuie sa iasa perfect din cauza ca n-ai mai facut asta pana acum. Sexul se invata…practicand.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.