Setari Cookie-uri

10 trucuri de incercat in pat

Sexul inseamna in primul rand dorinta, pasiune dar si imaginatie.Viata intima trebuie din cand in cand condimentata pentru a oferi nenumarate beneficii.

5. Increarca ceva nou

Daca ti-ai cumparat de mult un vibrator si il tineai departe de ochii lui, e timpul sa nu-l mai ascunzi. Cu siguranta partenerul tau va fi incantat sa te satisfaca, asadar propune-i sa il folositi in timpul preludiului. Jucariile sexuale sunt foarte excitante in dormitor, deci nu le ocoliti.

6. Amana finalul

Prelungeste cat mai mult actul sexual si amandoi veti avea parte de un orgasm mult mai intens. Readu in scena jocul preludiului, fii tandra si bucura-te de cat mai multe magaieri. Amanarea orgasmului nu va
face decat sa va intensifice si mai mult senzatiile de placere.

7. Uita de probleme

Gandurile din timpul actului sexual duc la pierderea placerii. Degeaba el este tandru, te acopera cu sarutari si mangaieri daca tie iti zboara mintea in alta parte. Daca va observa, cu siguranta ii va pieri si lui cheful. Asadar, uita de complexe, lasa grijile pentru a doua zi la birou si bucura-te de beneficiile vietii intime.

8. Joaca un rol

Cel putin pentru o noapte, uita de inhibitii si comporta-te total diferit. Ai de ales din nenumarate variante: pune la cale un streaptise, surprinde-l cu o lenjerie noua foarte sexy, sau pur si simplu starneste-l cand se asteapta mai putin. In mijlocul unei discutii banale saruta-l pasional si da-i de inteles ca tu stabilesti regulile jocului in seara asta.

9. Ofera instructiuni

Comunicarea este foarte importanta nu doar in viata de zi cu zi, ci si in timp ce faceti dragoste. Daca nu e pe drumul cel bun sau, dimpotriva iti doresti sa te atinga intr-un anumit loc, spune-i. El nu are de unde sa stie daca greseste, asadar, vorbeste cu el. Va fi incantat sa afle cum te poate aduce pe culmile placerii si viata voastra sexuala va fi cu adevarat satisfacatoare.

10. Cu cat mai des, cu atat mai bine

Atata vreme cat va face placere amandurora, bucurati-va cat mai mult de clipele in doi. Poti face dragoste de cateva ori pe saptamana sau de cateva ori pe zi, depinde foarte mult de libidoul fiecaruia. Nu exista o limita in a face sex, adevaratele motive de ingrijorare pot aparea daca in ultima vreme doar dormiti unul cu celalat, spate-n spate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.