Setari Cookie-uri

Blog kudic: Tinem secret sexul bun?

Iti spun un secret la ureche, dar sa nu mai zici nimanui! Toti ne chemam prietenul cel mai bun atunci cand eram copii, si feriti de privirile curioase ale celorlalti, rosteam pe un ton solemn aceasta fraza. Cu o mina grava, cel caruia ii era impartasit secretul, jura pe jucaria lui cea mai de pret ca nu va spune nimanui. Primul lucru pe care il facea insa dupa ce ii fusese incredintat secretul, era sa il imprastie in stanga si in dreapta, bineinteles, cu ajustarile personale.

Totul este bine de fapt, atata timp cat ceilalti ne ofera posibilitatea de a ne confrunta cu hibele lor, cu defectele lor, cu greselile pe care ei le comit. Chiar daca suferim alaturi de oamenii pe care ii iubim atunci cand acestia trec prin momente dificile sau se indeparteaza de la “calea cea dreapta”, avem nevoie de slabiciunea lor pentru a ne simti noi puternici, avem nevoie de alegerile lor neimspirate pentru ca ale noastre sa nu ne mai para atat de dezastruoase, si cel mai important, avem nevoie sa ne simtim normali. Oricat de mult ne-ar placea sa iesim din tipare, oricat de mult ne-am dori sa fim unici si originali, cel mai bine ne simtim atunci cand ne regasim in omul de langa noi, cand impartasim aceleasi neajunsuri si atunci cand ne incadram in peisaj, cand defectele noastre se integreaza in marea de defecte ale tuturor oamenilor, iar noi, nu suntem cu nimic mai rai, sau mai buni.

Asadar, nu are importanta cati dintre noi au secrete, mai devreme sau mai tarziu, noi le vom impartasi pe ale noastre si le vom primi in schimb pe ale celorlalti, caci in definitiv, traim intr-o lume in care nimic nu este gratis.

Sursa: Blogul Sabinei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.