Setari Cookie-uri

Barbatul indisponibil emotional si femeia care poate

In timp ce mana lui se plimba trist si tacticos de-a lungul obrazului tau si incearca sa-ti smulga un zambet, intelegi ca tu nu ai nevoie de nicio confirmare. Il iubesti. Il iubesti... poti sa o spui fara sa inchizi ochii, fara sa apleci genele de rusinea de a iubi o alta persoana atat de mult incat sa uiti de tine.

Uneori ai vrea sa-i dai din forta ta, dar te lovesti de un instinct de autoaparare si refuz care te devitalizeaza complet. Uneori, parca esti mai epuizata, mai obosita, mai demoralizata decat el. Te intrebi: cine este doctorul, cine este pacientul incurabil? De ce te zgaltaie asa rau frisoanele astea seci, de unde atata teama absurda si rationala ca te-ai putea trezi intr-o buna zi si tu cu sufletul trist, sfasiat? Ii esti draga, dar tu nu vrei doar sa-i fii doar draga, doar umarul de sprijin. Ah… dar tu nu vrei doar atat… vrei iubirea absoluta, vrei sa fii femeia existentei lui. Vrei cerurile sa se-nvarta asupra iubirii voastre pe de-a-ntregul, nu doar pe jumatate. Vrei sa-l stii vindecat de fosta lui iubire si mai mult indragostit de tine. Vrei sa ai la randul tau sprijinul lui. Doar ca uneori nu mai stii nici tu cum.

Si in timp ce vede prin tine ai vrea sa stergi din ochii mintii lui imaginea femeii care a pus blestem crunt pe mintea si ramasag razbunator pe inima lui. Si in timp ce face dragoste cu tine, ai vrea sa-I strigi ca doar tu, doar tu si trupul tau, contati pentru carnea si sufletul lui. Ai vrea sa-i stergi din inima, in strigatele mute si disperate, amintirea femeii pe care a iubit-o inaintea ta. Si cand se retrage in carapacea si in amintirile lui, sa poti sa-l smulgi din frigurile lui. Sa-l aduci aproape, mai aproape de tine decat de amintirea vietii lui… Dar poti sa-i smulgi neincrederea din suflet si sa-l faci sa te vada doar pe tine, asa cum esti tu? Uneori, te face sa crezi sincer ca NU. Si nu poate sa doara nimic mai mult decat propria incapacitate si slabiciune. Se poate sa fie si aici o drama… drama ca nu te-a iubit suficient incat sa te lase sa il vindeci.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.