Setari Cookie-uri

Barbatul toxic, lupta ta cu tine

Tu esti acolo pentru el. Intotdeauna. Parca dintotdeauna. Nascocindu-i scuze, cautandu-ti vini, incercand sa te schimbi, minimalizandu-ti identitatea, devenind femeia pe care si-o doreste alaturi, urandu-l pret de o secunda, parandu-ti rau si iubindu-l de doua ori mai mult in urmatoare, facandu-te ca nu auzi reprosurile, ca nu vezi ca de fapt nu sunteti compatibili, ca iubirea voastra se poate numi de fapt obsesie, o relatie care merge pe o sfoara de care doar tu mai tragi cu dintii.

Parea o personalitate putin dificila si inabordabila, insa intotdeauna te-au atras relatiile care nu ti se ofereau pe tava. Provocarile s-au nascut ca sa fie trecute de o femeie puternic a ca tine. Doamne, si cat de mult iti placeau gropitele din obrajii lui... Si cum te facea sa razi, in hohote, cu gura pana la urechi, din orice nimic, facand zilele tale mai vesele, mai colorate, spulberand in patru zari monotonia zilelor care semanau prea mult unele cu altele. Si cum reusea sa te faca sa crezi ca intr-o buna zi toate visurile tale or sa devina realitate. Si cand iti spunea ca esti frumoasa, ca nu ar schimba nici un fir de par la tine si ca te iubeste asa cum esti… chiar il credeai. Ochii lui deveneau cea mai puternica confirmare. Niciodata nu minteau. Adormeai in bratele celui cu care faceai dragoste si trezeai tot in stramtoarea lor, gandindu-te ca poate ai facut totusi ceva bun intr-o viata anterioara daca iti este dat sa traiesti o asemenea fericire.

Dar peste noapte, nu stii cum, nu iti aduci aminte cand, poate din vina lui, dar cu siguranta mai mult a ta, te-ai trezit nefericita. Unele din glumele lui te vizeaza si pe tine. Trupul tau frumos a capatat peste noapte cativa colacei pe abdomen si celulita pe coapse. L-ai iertat prima data cand te-a numit grasa, desi stia ca pentru tine este un subiect fragil, ca te lupti cu dietele de slabire de ani de zile... Nu e prima data cand rade de ispravile tale cot la cot cu amicii sai de bere. Felul tau de a te imbraca pe care il gasea sexy si irezistibil il gaseste demodat si aiuristic. In pauzele de serviciu, incep noile sedinte de shopping. Era timpul pentru o reinventare. Garderoba este plina ochi de haine despre care el considera ca iti vin bine.

Cand ti-a reprosat pentru a treia oara ca petreci prea mult timp alaturi de prieteni si prea putin cu el, ai inceput sa treci prietenia pe planuri secundare. Peste toti si toate, iubirea este prioritatea vietii tale. Din toata puterea si siguranta de sine s-a ales praful. Te simti puternica doar cand ai sprijinul lui. Si dorintele tale nu mai conteaza, conteaza exclusiv ce isi doreste el. O singura data te-a batut gandul de a intrerupe jocul, dar la urma urmei, el este ratiunea ta de a fi. Daca proiectezi putin gandul in realitate te bufneste plansul... Iti concepi viata de una singura? Cum o sa mergi mai departe fara el?... Dintr-o data, traiul zilnic alaturi de el devine suportabil.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.