Setari Cookie-uri

Cand el spune NU

In ciuda aparentelor, sexul nu ocupa intototdeauna locul I intr-o relatie. Desi este foarte important pentru ambii parteneri, uneori chiar barbatii prefera o noapte linistita, in locul unei partide fierbinti de amor.

In cel mai rau caz, cand ei sunt refuzati, isi cauta multumirea in alta parte. Daca sunt prinsi, pledeaza nevinovati, motivand ca a fost doar sex, nimic mai mult. Si din nefericire multe femei trec cu vederea o astfel de situatie, fie pentru ca nu vor sa strice o casnicie, fie pentru ca se tem de singuratate. Insa, uneori singuratatea este mai buna, decat iluzia unei relatii care exista doar cu numele.

Cand suntem refuzate, noi reactionam diferit. Daca intr-adevar ne iubim partenerul, de obicei nu fugim nici la vecinul sexy de la etajul 3, nici la fostul care de-abia asteapta o astfel de ocazie. In plus, sa nu uitam faptul ca femeile sunt intotdeauna mult mai aspru judecate daca inseala. Asadar, de obicei noi am putea cauta rezolvarea problemei prin comunicare. Insa, care barbat ar fi dispus sa admita ca are o problema. Deseori, din dorinta de a nu i se stirbi imaginea de bun la pat, potent, orgoliul masculin se transforma in egoism pur.

Ce simplu ar fi daca mai presus de mandrie ar sta o judecata mult mai inteleapta. Orice femeie va obosi la un moment dat sa fie permanent iubita intelegatoare, tandra si activa.O relatie se construieste in doi. Nu de putine ori barbatii se considera superiori doar pentru ca au experienta de viata in plus.

Asadar, inainte de a pune mandria ori eschivarea pe primul loc, orice barbat ar trebui sa comunice deschis despre motivele care il impiedica sa mai fie interesat de viata sexuala. Dupa cum se stie, in general, libidoul barbatilor nu intra in repaus decat in cazul unor motive serioase. Insa, din nefericire, unii parteneri sunt atat de priceputi in tainele disimularii, incat tot iubita/sotia care a suportat atatea, pica vinovata pentru cele intamplate.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.