Setari Cookie-uri

Capcanele fanteziilor sexuale

Subconstientul tradeaza deseori anumite dorinte pe care le tinem ascunse, deoarece nu am avea curajul sa le experimentam in viata reala.

Subconstientul tradeaza deseori anumite dorinte pe care le tinem ascunse, deoarece nu am avea curajul sa le experimentam in viata reala. Insa, daca ni se ofera sansa de a le pune in practica, fanteziile sexuale capata un interes deosebit. Nu-i de mirare, avand in veder ca tot ce e interzis, devine si mai tentant. Totusi, imaginatia de orice natura porneste in general de la creier. Prin urmare, depinde doar de noi sa ne stapanim emotiile si sa le directionam spre un fagas bun.

Indeplinirea fanteziilor poate aduce beneficii intr-un cuplu. Insa, cand unul dintre parteneri nu este entuziasmat de punerea in practica a unei fantezii, relatia are de suferit. De exemplu in cazul barbatilor, stimularea vizuala sau prezenta unei a treia persoana in dormitor pot starni un mare interes, in timp ce femeile isi doresc momente mai intime, romantice. Starile conflictuale pot fi evitate, atata timp cat se respecta parerea fiecaruia si se impun niste limite. Altfel, experimentarea fanteziilor poate avea urmari negative.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.