Capcanele fanteziilor sexuale

Capcanele fanteziilor sexuale
Kudika
27 August 2010

Subconstientul tradeaza deseori anumite dorinte pe care le tinem ascunse, deoarece nu am avea curajul sa le experimentam in viata reala.

Subconstientul tradeaza deseori anumite dorinte pe care le tinem ascunse, deoarece nu am avea curajul sa le experimentam in viata reala. Insa, daca ni se ofera sansa de a le pune in practica, fanteziile sexuale capata un interes deosebit. Nu-i de mirare, avand in veder ca tot ce e interzis, devine si mai tentant. Totusi, imaginatia de orice natura porneste in general de la creier. Prin urmare, depinde doar de noi sa ne stapanim emotiile si sa le directionam spre un fagas bun.

Indeplinirea fanteziilor poate aduce beneficii intr-un cuplu. Insa, cand unul dintre parteneri nu este entuziasmat de punerea in practica a unei fantezii, relatia are de suferit. De exemplu in cazul barbatilor, stimularea vizuala sau prezenta unei a treia persoana in dormitor pot starni un mare interes, in timp ce femeile isi doresc momente mai intime, romantice. Starile conflictuale pot fi evitate, atata timp cat se respecta parerea fiecaruia si se impun niste limite. Altfel, experimentarea fanteziilor poate avea urmari negative.

De exemplu, sexul in locuri ciudate este foarte tentant. In aceasta categorie trebuie mentionat sexul in locuri publice, care trezeste fantezii pana si celor mai pudici, care nu vor sa recunoasca.

Deci, de ce ne atrage sexul in public? In primul rand, pentru ca se inscrie in categoria lucrurilor interzise si numai gandul ca am putea sa fim prinsi, adauga senzatii noi si mai intense. In al doilea rand, sexul pe neasteptate si testarea unei pozitii noi, intensifica de asemenea dorinta de experimentare.

Dificultatea intervine in momentul in care unul dintre parteneri refuza sa se implice intr-o astfel de aventura. De aici pana la o noua fantezie nu mai este decat un singur pas. Sexul cu un necunoscut intr-un loc secret, incinge garantat imaginatia. Chiar daca suna bine si deja scenariul incepe sa contureze detalii tot mai clare, controlul mintii este foarte important. Aici intervine ratiunea si totodata o dilema. Merita sa periclitezi o relatie stabila doar de dragul de a-ti satisface o fantezie? Scenariile perfecte se intampla doar in filme; realitatea se poate dovedi mult mai sumbra. In general, intr-un cuplu matur o discutie sincera poate deschide foarte multe cai.

Comunicarea poate rezolva si de aceasta data problemele dintr-o relatie. O modalitate eficienta ar fi ca dorintele fiecaruia sa se impleteasca intr-o poveste comuna. Fanteziile pot induce o stare de excitare doar prin comunicare, detensionand atmosfera. Si, cine stie, poate chiar cel care a refuzat o propunere, va fi acum incantat sa intre in rol. Cu tact, rabdare si intelegere, pana si cele mai tensionate probleme isi pot gasi rezolvarea.

De asemenea, o relatie este mai presus de orice fantezie sexuala. Fiecare trebuie sa tine cont si de placerea celuilalt. Sexul este placut intr-un cuplu unit si poate deschide caii nebanuite, atat vreme cat se respecta anumite limite.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri