Setari Cookie-uri

Blog kudic: Barbatii din viata noastra

Pentru a-l demitiza pe Fat-Frumos, care intarzie sa mai vina pentru ca are si el problemele lui, prezentam mai jos exemplarele masculine imperfecte, cele de toate zilele. Amin!

Este genul de om care a facut avere si nu intereseaza pe nimeni cum insa se vede de la o posta dupa ceasul elvetian pe care nu il cunoaste prea bine insa il etaleaza atat de des incat ai crede ca are un tic la mana. Saraca de tine, ai crede ca l-ai apucat pe Dumnezeu de picior insa omul nu are de gand sa-si risipeasca averea pe tine. Asteapta-te ca la prima masa sa platiti jumi-juma consumatia.

Suportabil daca: esti o fata destul de abila care stie pe ce ‘butoane’ sa apese ca sa obtina ce vrea sau o fata cu bani careia i se falfaie de banii lui.

Uita-l daca: esti fata tatii, razgaiata ca o printesa si maniaca pe cumparaturi.

E nostim dar…depresiv


Jim Carrey attending the premiere of 'I Love You Phillip Morris' held at the Cinematheque in Paris, France on February 1st, 2010. Phot by Frederic Nebinger/ABACAPRESS.COM

Imposibil sa nu aiba zilnic minim 5-6 glume nemaiauzite, este spritul oricarei petreceri, fratele tuturor. Cand face o gluma e musai sa aiba minim trei intelesuri: unul erotic, unul politic si unul real. Asta ar fi o fata – cea pe care o arata tuturor. Cealalta fata este similara unui clov: trista, plangacioasa si depresiva. Te scoate din minti cand cade in putina cu melancolie.

Suportabil daca: esti o fata curajoasa cu o inima de aur.

Uita-l daca: esti o compulsiva hipersensibila (acum plangi, acum razi), dependenta de dulciuri (ajungi obeza ca el)

E sexy dar…gay

MILAN, ITALY - JUNE 22: Ricky Martin attends the Giorgio Armani Milan Fashion Week Menswear Spring/Summer 2011 show on June 22, 2010 in Milan, Italy. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.