Setari Cookie-uri

7 Bune maniere in menage a trois

Fie din dorinta de experimentare, din curiozitate sau exhibitionism, partenerul iti propune o aventura mai putin obisnuita: un menage a trois. Aceasta fantezie poate tulbura sa nu mintea femeilor insa, cu siguranta, se afla in topul preferintelor pentru barbati.

5. Sa nu se neglijeze parterul

Oricat de bine v-ati simti in trei, centreaza-ti atentia asupra prtenerului stabil. Sentimentele de nesiguranta, gelozia, isi pot face foarte usor aparitia in astfel de momente, mai ales daca experimentati pentru prima data sexul in trei. Implinirea acestei fantezii ar trebui sa va imbunatateasca relatia de cuplu, nu sa va distanteze.

6. Discretia partenerilor

Confidentialitatea este foarte importanta. Aceasta experienta intima trebuie sa ramana doar intre voi trei. Fantezia trebuie sa raman la stadiul de dorinta secreta, asadar persoana invitata trebuie sa pastreze discretia, chiar daca nu veti mai avea sau nu contact pe viitor.

7. Ramane peste noapte?

O alta regula extrem de importanta. Oricat de placut a fost jocul sexual in trei, a treia persoana nu are voie sa ramana peste noapte. De altfel, aceasta nu ar trebui sa mai pastreze legatura cu nici unul dintre voi, pentru a evita divergente si aparitia neincrederii. Asadar, fara implicare emotionala fata de persoana invitata.






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.