Setari Cookie-uri

Muscaturile delicate si semnele de dupa

Atat femeile cat si barbatii sunt foarte receptivi la atingerile fine din timpul preludiului. Cu siguranta caldura buzelor poate crea o varietate de senzatii unice, insa muscaturile senzuale intensifica placerea, conferind o atingere vibranta, de o senzualitate incredibila.

Am lasat la final o alta categorie de parteneri care desi n-o recunosc usor, obisnuiesc sa lase intentionat semne la vedere, pentru a-si demonstra apartenenta. De obicei banuitori, foarte gelosi, au nevoie de asigurari pentru a fi convinsi de fidelitatea partenerului. In acest caz, semnele pot starni tensiuni, sau chiar discutii aprinse.

Gelozia poate dauna unui cuplu si ar trebui rezolvata prin mai multa comunicare si incredere. O vanataie la vedere poate crea o serie de discutii, priviri iscoditoare si barfe. Este normal sa iti doresti cu orice pret s-o ascunzi de privirile indiscrete. Partenerul banuitor, poate intrepreta gresit gestul. Propune-i sa fie in locul tau pentru o clipa. Fara indoiala, va intelege. Barbatii in mod special, tin la imaginea lor impunatoare, cat mai curata.







Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.