Setari Cookie-uri

12 pasi ca sa faci striptease ca o profesionista

Striptease-ul este una dintre cele mai populare fantezii in randul barbatilor. Nimic nu este mai incitant pentru un barbat decat o femeie sexy care se simte foarte bine in pielea ei si nu-i este teama s-o arate.

5. Renunta la sacou

Este momentul sa-i dezvalui ce sa afla sub sacoul tau, asadar da-l jos cu miscari cat mai lente. Trage de timp unduindu-te si miscandu-te cat mai provocator. Descheie usor fiecare nasture, scoate incet un brat, apoi si celalalt dar inca nu-i da dumul. Tine sacoul astfel incat sa-ti acopere pieptul, intoarce-te cu spatele si apoi arunca-l inspre el.

6. Permite-i sa te admire

Cu siguranta odata ce-ai ramas in vestimentatia special aleasa, va dori sa te vada goala cat mai repede insa, pentru a-i intensifica placerea prelungeste cat mai mult asteptarea. Misca-te cat mai senzual, ridica-ti usor fusta si apropie-te de el, apoi departeaza-te si lasa-l sa te admire. Pa parcursul intregii sesiuni de striptease plimba-te prin camera, atinge-te si tachineaza-l cu miscari indraznete.

7. Mainile tale, mainile lui

Imaginea vizuala este un stimul foarte important pentru barbati. Uita de inhibitii si atinge-te exact cum te-ar atinge el. Ii vei starni o pofta nebuna sa te mangaie si asteptarea va deveni tot mai incitanta. Scoate-ti rochia incet, arcuindu-ti spatele, permitandu-i sa te admire din profil. Scoate intai o bretea, apoi cealalta si las-o sa cada pe podea, aruncandu-i o privire cu subinteles.

8. Joaca-te cu dresurile

Pe tot parcursul dansului, contactul vizual este foarte important. Asadar, priveste-l fix in ochi de fiecare data si transmite-i din energia ta. Odata ce-ai ramas in dresuri, lenjerie si pantofi cu toc ii vei oferi o imagine foarte sexy, pe care n-o va uita prea curand. Aseaza-te pe un scaun in lateral atunci cand vrei sa iti scoti dresul.

9. Tachineaza-l suav

Tenteaza-l sa te atinga dar nu-i permite sa stea foarte aproape de tine. Iata un truc eficient demn de o dansatoare profesionista: danseaza-i in poala timp de cateva asecunde. Acest lucru ii va crea niste senzatii de excitare extreme.

10. Urmeaza sutienul


Cand vrei sa scoti cate o piesa vestimentara, executa miscarile cu incetinitorul, acesta este secreteul unui striptease reusit. Orice miscare complicata va parea mult mai usor de executat daca nu o vei face in graba. Cand te pregatesti sa-ti dai jos sutienul, scoate intai o bretea, apoi cealalta si intoarce-te cu spatele, aruncand sutienul in directia lui. Mai mentine pentru cateva secunde sanii acoperiti cu mainile, apoi lasa-l sa se bucure de priveliste.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.